Minnen

Är ni som jag som ofta förknippar saker man gör med specifika personer? Att man liksom varje gång man gör den grejen så kommer automatiskt tanken upp för någon sekund och man börjar tänka på en händelse med just det personen.
Äsch, svårt att förklara, tar några exempel istället.

♦ Varje gång jag blandar O’boy så tänker jag på min gamla barndomsvän Frida, för det var hon som introducerade att det var mycket godare att göra den svag än sådär som man gärna blandade den när man var liten. Istället för 4-5 teskedar i ett stort glas mjölk som alla jag känner brukar ha, så har jag en.
Jag tänker även på Gotland och Fårö, och somrarna jag spenderade där hos min vän och hennes pappa som hade lantställe där.
Fina minnen. 🙂

image

♦ Varje gång jag viker ihop lakan och stoppar in dem i linneskåpet så tänker jag på min moster, för jag älskade att hjälpa henne i tvättstugan när jag var liten, och det var hon som lärde mig vika lakan och annat. ♥

♦ Ofta när jag har i balsam i håret i duschen tänker jag på en härlig fd kollega som heter Johanna, eftersom hon en gång berättade att hon var så trött att hon hade glömt att tvätta ur balsamet på morgonen. 🙂

♦ När jag skurar spishällen med Electrolux ‘toprens’ så tänker jag på en annan fd kollega som heter Maja, då vi var på en fest på en båt tillsammans en gång, och det är något med doften från den där som påminner så himla mycket om doften på den båten.

Har ni sånna här grejer för er också?

20140401-152557.jpg

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s