Det är iaf fredag

När jag vaknat i ottan för att gå upp och kissa och jag precis slumrat om så ringde K:s klocka, en tid då jag verkligen inte behövde gå upp. Kändes lagom skojsigt. Men jag var trött som en gnu, så jag somnade om rätt fort ändå.

Idag är det fredag, och veckan som ändå varit en dag kortare än vanligt har känts längre än någonsin. Förmodligen för att K varit i Norrland på jobb sedan i tisdags morse, och jag inte varit på topp i varken humör eller känsla. Det har såklart varit lite skönt att vara själv, men mest ensamt faktiskt. Det var ingen bra tajming på det hela denna gång. Har bara känt mig liten och ensam. Men men, sånt är livet. Upp och ner, ner och upp.
Idag är det ju fredag och helt plötsligt känns allt lite bättre. Inte minst för att K ju kommer hem om bara några få timmar också! Tjihooo! ❤ ❤ ❤
Men innan vi får ses så ska jag ta en tur in till stan för att träffa min coach. Vilket jag i ärlighetens namn för tillfället inte heller är speciellt sugen på. Men hon brukar kunna peppa mig, så jag hoppas hon får mig på lite bättre humör också. 🙂

Min känsla är inte riktigt som texten nedan, men ibland måste man ju fejka saker för att de ska bli så sägs det. 😉

Hoppas ni får en bra fredag allihop! ❤

smile-champagne

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s