Seg start

I morse vaknade jag tidigt, var vaken en dryg timme och somnade sedan om… i mer än en halvtimme kan tilläggas. Snarare några stycken sådana. Och efter det var det svårt att få upp lågan för dagen. Så den har gått lite i slow motion. Men men, det är ju ändå måndag. Ibland får jag för mig att jag är gjord för nattjobb och att min kropp vaknar först efter lunchtid. Men det är ju bara en vanesak. Visst är jag fortfarande en nattuggla som jag alltid varit, men när jag jobbar så funkar jag verkligen bäst om jag somnar vid 22-tiden och får sova 8 timmar.

Hur som helst, har fått lite nytta gjort idag iaf. Rensat bland alla mail, skickat viktiga mail, chattat med Tele2 om felaktiga fakturaavgifter, kollat jobb osv.
Det blir nog inte så många fler knop idag om jag känner mig själv rätt.
Men i morgon är en annan dag.

IMG_20141020_145605

Härlig inneväder har det iaf varit idag. ♥

IMG_20141020_144734

Ny favvolåt som går på repeat hos mig i dessa dagar:

SIGN-10

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s