Veckorna

bara flyger iväg. Och de är inte så jättespännande just nu, vardagarna. Och kanske är jag lite höstlåg ändå, eller bara har tappat bloggsuget. (Och så är ju det där jäkla Instagram såå mycket enklare med ny telefon)Hur som helst så är min blogg just nu precis sådär trist som många av de jag själv följer och i min ensamhet mumlar lite åt för att de inte uppdaterat på ett par dagar eller mer…
Men det är ingen idé att jag lovar bot och bättring varken för mig själv eller någon annan, för det gör det bara jobbigare.
Det får bli när det blir, och förutom att jag ju vet hur mycket det suger att ha en ouppdaterad blogg, så har jag ju aldrig uttalat hur mycket jag ska skriva. Och läsare har jag slutat jaga för länge sedan, så det är som det är och blir som det blir helt enkelt.

En sak är iaf säker: Och det är iaf att det är FREDAG om 5 minuter, och det känns som alltid som en vinst.

Trevlig helg på er! ❤

IMG_5475.JPG

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s