Grått men varmt

Måndag: Igår var vi en sväng till Ö&B för att köpa LED-gravljus som vi ska ta med till gravarna i helgen. Hittade även ett par nya favoritsmörknivar. Mycket nöjd! Köpte också ett par billiga paket saffran. Så i år får vi se om jag ger mig på att göra lite lussebullar för en gångs skull. Det var sist 1995 eller 96 jag bakade det, så det kanske är dags. 😉
Sen tänkte vi äta billig middag på IKEA, men det var ingen bra idé vet vi nu i efterhand. Satan vilken kö det var klockan 18! Har aldrig sett den så lång faktiskt. Så jag gav upp och rusade arg genom hela jä*la varuhuset för att komma till kassorna och entrén. Alltså, finns det inget smidigare sätt att komma ut från det där stället om man inte ska handla något? Måste kolla upp det, höll på att bli galen på kuppen.
Så? Det blev en pizzaslice utanför kassorna, K åt korv. Eller slice var det ju inte, de har ju börjat med ngn pizzapirog istället. Sen köpte jag deras slicar med hem.
Så det blev både pizza på IKEA och IKEA-pizza hemma, vilken underbart bra middag! 😀 😀

(Såg för övrigt, vid utgången den där kartan med tider som det är flest och minst kunder på. Och upptäckte att måndagar 18-20 är det RÖD gubbe, haha, no shit! Då vet vi det.)

IMG_20141103_182613 IMG_20141103_192407

På kvällen kollade vi det där nya programmet om ‘andar’ på 7:an, var väl sådär. Irriterade mig mest på Dominika lite grann. Verkar vara lite märklig och dryg om du frågar mig.
Avslutade kvällen med ett ‘Walking Dead’-avsnitt. Usch, jag har blivit så känslig för våld märker jag. Mycket jobbigt. 😦 Men ‘Walking Dead’ är fortfarande bra ändå.

Tisdag: Vaknade 6:25 av en mardröm, definitivt orsakad av ‘WD’ som vi såg innan vi somnade igår…
Kollade Nyhetsmorgon, fixade lite, åt frulle och åkte sen och handlade lite i regnet. Mysig grå dag (nej jag är inte som alla andra 😉 ), om det inte vore för blåsten. Den klarar jag mig verkligen utan.

IMG_20141104_113828 IMG_20141104_121227

På vägen hem hämtade jag ut min sista Glossybox. Och man ska ju avsluta på topp sägs det, så det var kul att få en riktigt cool låda idag! Innehållet var väl sådär, men jag är ju helt klart mer intresserad av lådorna än av innehållet, haha! Så det är bra at det är uppsagt nu.

IMG_20141104_125819 IMG_20141104_130025 IMG_20141104_132646

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s