Mygg i november

Trodde jag hörde i syne (varför säger man så? Och det gör man väl? Iaf jag. 🙂 ) när jag klev in i duschen i morse och hörde ett inande ljud, som lät precis som en mygga! Galenskap tänkte jag, och jag är ju inte den piggaste på morgonkvisten, så jag tänkte inte mer på det då det tystnade. Och så glömde jag bort det tills jag ser en fet jävla mygga i taket när jag kliver ut ur duschen! Crazy grej! Sen jagade jag ut den från badrummet och den försvann. Tills jag skulle dammsuga lite senare och den råkade chilla på golvet, då råkade den bli uppsugen… Oops.

Var iaf tvungen att googla, då jag tycker det är lite skumt med mygg i mitten av november, men det var inte helt konstigt tydligen, om man läser en gammal liten artikel från DN HÄR. Så nu vet vi det.

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s