Förra helgen

Har ju inte bloggat så mycket senaste veckan, så här gör jag en liten helgsummering iaf, mest för min egen skull faktiskt.

Fredag den 14/11:

IDOL i fredags, såklart. Rätt person åkte ut. Äntligen. Åt stekt vildsvinskotlett med klyftpotatis och mitt gudomliga kryddsmör som pricken över i:et. Sjukt gott. Som oftast.

Lördag den 15/11:

Vaknar och är inte så happy över höststädningen som kommer till mig som en käftsmäll på morgonkvisten (jo, innan kl. 9 en lördag är morgonkvist för mig), då jag såklart försökt förtränga detta lilla event. Men jag går ut med gummistövlar på, trädgårdshandskar på tassarna och krattan i högsta hugg. Det går bra. Krattar på och följer den oskrivna regeln; att ’höststäda’ är mycket att ’hänga på krattan och småsnacka & skvallra lite’. Drar även en vända runt vår lilla dunge, där polisen huserade i över en timme natten till just lördagen. Och jaaa, jag är ju så nyfiken, och tror jag ska hitta typ likdelar eller något rånbyte eller liknande. 😀 Såklart händer det inte. Ser bara en jävla massa lerspår av polisbilarnas åkande fram och tillbaks. (Och jag är fortfarande sjukt nyfiken på vad de letade efter/hittade där häromnatten!)

IMG_20141115_103734

Efter krattning och diverse babblande bjuder en granne in till fika. Jag bangar. Känner mig sjukt osocial och tar en kopp te och rostar ett par gudomligt goda mackor i min ensamhet medans K socialiserar sig med grannarna, hos grannen. Bra så.

K kommer hem. Nästa projekt tar sin början. Gammal diskmaskin ska ut ur köket. Spisen dras också ut i samband med detta och jag skurar väggar, spis, golv osv. Trööööttsamt arbete. Men jag gör det ju bra, för jag är ju så jävla anal. Så när jag väl gör ngt blir det ju typ toppen. 😉 (Du kan kalla mig ödmjuk, det går bra, haha!)

IMG_20141115_162103

Trodde ni att jag hade jobbat nog för idag eller? Skulle inte tro det. Nästa projekt på listan = Rensa avloppen i köket.

Alltså, jag vet inte vart min kära K failade, men någonstans på vägen var det ju, då han inte ens efter 6 år tillsammans förstått att jag är en prinsessa!?

IMG_20141115_134507

A ja, eftersom inte K förstått att prinsessor inte rör rören så fick hon ju ta fram sitt jävlar anamma tillslut och visa vart tandborsten skulle krafsa. Jag är inte sen med att erkänna att det typ är första ggn jag ’själv’ rensar avloppet. Som den prinsessa jag egentligen är har jag tidigare ordnat för mig och fått hjälp av diverse snälla individer. Men nej nej, här ska det bevisas, att man är bäst igen. Så. Jag krafsade och krafsade och rensade lite till. Jag är så grym. K fick superkräkreflexer, men jag tyckte inte det luktade så illa som jag hade väntat mig.

Sen tog jag en prommis och handlade några paprikor i närmsta shopen i hoodsen. Skönt med luft. Lite lite regn i luften också, så härligt! November rain liksom. Vad kan bli fel?

IMG_20141115_143918

Kom hem efter min lilla prommis och var glad åt att dagens måsten var klara. Spelade musik, babblade med K, snöade in på Pinterest (sjuuuuuuuuukt beroendeframkallande, som sagt) och efter ngn timme var det dags att laga mat. Ingen av oss hade ju ätit sedan frullen vid 10… K:s goda ’lax-rest-pasta’ stod på menyn. Enkelt och förbannat gott recept för övrigt! Kommer lägga ut receptet under helgen här: karlarnes.wordpress.com

IMG_20141115_162424 IMG_20141115_171448

Chillade vidare efter middagen och swooosh (’Pinterestade’ ju en del här…) så var det dags för det bästa TV-programmet: Så förbannat mycket bättre. ÄLSKAR! Alltså det var länge sedan (om någonsin?) det fanns ett så bra koncept. Idén är genial, och fungerar, säsong efter säsong. Klart som korvspad. Bra musik, roliga prylar som händer under allas ’egna dagar’ samt mycket fina porträtt av artisterna. Jag förstår faktiskt inte hur någon artist kan tacka nej till det programmet. För det är klart det finns de som gjort. Skit samma. Det är sjukt grymt och underbart tycker iaf jag. Och just ikväll var jag och K ense om att Orup, Ola & Carola gjorde de bästa ’tolkningarna’. Amanda var också helt okej. Kajsa okej. Och Love sämst. (Tillägger att vi alltid brukar gilla Loves tolkningar annars).

IMG_20141115_200658

Söndag 16/11:

Softarsöndag. Då blev inte många knop gjorda.
Såg en skitdålig svensk film som hette ”10.000 timmar” med Peter Magnusson. Inget fel på honom. Men filmen. Handlingen. Alltså, så jävla lam film. Se den INTE.

IMG_20141116_162130
Åt fiskpinnar till middag & avrundade med att kolla in nya dramakomedin ‘Torpederna’ på 4:an, som iaf jag tyckte var helt okej. Och sen blev det såklart Maria Lang-filmen efter det. Älskar söndags-TV!
IMG_20141117_164001

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s