Vällingby i mitt ♥

Idag var jag som sagt på AF på ett litet möte. Det gick bra.
Sen var jag in en sväng till mitt gamla Åhlle (fast egentligen inte, för på stället där de huserar nu jobbade jag bara en vecka eller två, så det känns inte hemma för mig, men det är ju trots allt Å idag…) och träffade gamla goa kollegor från förr. Så härligt att få kramas med några av mina bästa, eftersom vi ses allt för sällan. ♥

Och Vällingby, mitt Vällingby.
Av mina 20 adresser i mitt liv har 10 av dem postadress VÄLLINGBY.

Det känns alltid lite extra mjukt i hjärtat när jag åker över Västerbron över till Västerort och närmar mig mitt ABC-centrum.
Hemma liksom.

Självklart känner jag mig rätt hemma i hoodsen efter 6 år nu också, men där man växt upp lär alltid vara något speciellt för de flesta.
1 dagis, 3 skolor, 1 fritids, 3 fritidsgårdar, 10 adresser, ännu fler flyttar, första pojkvännen, ett 15-årigt förhållande med mitt kära Åhlle och tusentals skratt och några bedrövelser 😉 har jag ju ändå upplevt där.

Glömde fota mitt kära V-by, det blev så mycket kära återseenden på Åhlle och kramar och babbel att jag tappade det tror jag, haha!
Fick just en kommentar på FB av en annan gammal kollega som saknade ett hej hos dem på Hemköp också (vi låg i samma lokaler under alla år jag jobbade, och från början på 90-talet hette det till och med ‘Åhléns Livs’ innan det blev Hemköp, så man känner ju några från förr där också), och jag kan erkänna att jag inte hade en tanke på det, sorry! Nästa gång glömmer jag er inte. ❤

20141205_175014

Tågbyte på G hemåt.
Tågbyte på G hemåt.

Men nu fokuserar vi på den rosa delen av de här fina pennorna va?
Och ja, såklart fredagen också! 🙂
Det är ju IDOL-final och allt ikväll!

IMG_20141205_092920

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s