Tomten tog en tur med släden

Och vilka klipp jag har gjort.
10 klappar för 200 kr, det ni!
EG-shopen is the shit!

En del halvtråkiga, men dock önskade klappar, men också några jättefina små saker som jag hoppas kommer uppskattas av mottagarna. 🙂

Något mycket komiskt hände precis när jag gick mot kassan också. Precis innan kassan fanns det såklart några godsaker, som alltid, bland annat mina favoritkakor ‘Fingers’ för 9:90… ‘Ja men okej då, bara ett paket’ tänkte jag och slängde ner det i korgen och gick till kassan. Och när jag ska lägga upp kakpaketet på bandet är det fullt av typ schampo eller något annat kletigt…! Vad trött jag blev! Kvinnan i kassan var dock mycket hjälpsam och sa ‘ge mig den’ direkt och gav mig papper att torka händer med och några droppar som kommit på ett par av de andra grejerna jag skulle köpa. MEN, det blev inga kakor. haha, där kom karman in liksom. 😉 Sjukt komiskt ändå.

Har i övrigt gjort några andra bra saker idag; dammsugit, tvättat, postat viktigt brev och lite till.
Så idag är jag nöjd med mig själv. 🙂

Och lite sol siktades i hoodsen idag.
Och det var mycket ljusare i verkligheten än på mina foton, de ser ju jättemörka ut.
Måste nog kolla någon inställning… sånt där jag äääälskar att göra… not!

 

IMG_20141209_123749

20141209_124436

Tomten väntar på släden…

20141209_124450

Fynd! Jag säger bara fynd! 😀

20141209_163442

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s