Välkommen 2015

Japp, så var det nytt år igen då.
2015. Ganska vackert i siffror tycker sifferfetischisten.
Hoppas året blir lika fint. 😉

Nyår skulle vi ha firat in hos min farbror & Co., men vi hamnade hemma istället och hängde lite med grannarna. Spelade Bingolotto, babblade och mös.
Och var sååå länge ifrån det där jävla nr 19…!! 😉 Grrr…

IMG_20150101_015609

Fast först avnjöt vi en jättegod oxfilé med pommes hemma till middag. Fan vad jag älskar oxfilé alltså! Det är det absolut godaste köttet alla kategorier om du frågar mig. Skulle verkligen ha svårt för att bli vegetarian…

IMG_20141231_184939

Vid tolvslaget gick vi ut och tittade på lite fyrverkerier i hoodsen. Det sköts på lite ställen som det inte skulle runt om i vårt lilla område dock, vilket inte gillas. Usch, jag har blivit så rädd för fyrverkerier och bränder och olyckor på äldre dar. En sak som jag tycker suger med att bli äldre, även om man i stort fortfarande känner sig som 25 för evigt.
Man blir ju inte gladare när man läser sånt här…

haha, granne fotar granne, fotar granne samtidigt. 😀

Sjukt dimmigt var det också, så tyvärr blev det ju inte den där riktigt härliga och fina upplevelsen av fyrverkerier som lyser upp himlen.
Sjukt dimmigt var det också, så tyvärr blev det ju inte den där riktigt härliga och fina upplevelsen av fyrverkerier som lyser upp himlen.

Och här kommer årets första och sämsta nyårsselfie: 😉
20150101_000257

När jag var tonåring var det en kille i Västerort som skulle fram och kolla en fyrverkeripjäs som sköts rätt i ansiktet på honom. (Nej, det gick inte bra, han dog) Har även hört om olyckor på nära håll på senare år. Det är liksom inte att leka med. Att det ska vara så jävla svårt att förstå.
Och något som kanske flyger in på en balkong eller ett tak på ett hus kan ta eld snabbt som fan och sedan går det fortare än brandkåren hinner dit och ett helt hus eller radhuslänga kan vara körd. Blir så jävla trött, förtvivlad, ledsen, arg och RÄDD att det ska behöva bli såhär. Varför kan det inte läras ut ORDENTLIGT både hemma och i skolan i tidig ålder om hur jävla LIVSFARLIGT det är?!

Hur som helst så hände det tack och lov inget här iaf. Hoppas att ni alla andra också fick en fin och lugn nyårsafton. 🙂

Har ni förresten märkt att det redan börjat bli liiiite ljusare om dagarna? Solen går ner någon liten minut senare för varje dag och det är sååå skönt!
Jag gillar inte stormen SVEA, men hon verkar ha lugnat ner sig något nu iaf.
Och på min födelsedag fick jag nästan plusgrader, det gillas! 😀

Nu längtar jag bara till vårvintern, den femte av alla årstider. Som inte dök upp förra året. 😦 Inte ens den vanliga våren visade sig speciellt mycket.
Fast så är ju tiden ur led vad det gäller väder och vind nu för tiden. Sen kom lite ‘kall’ (perfekt om du frågar mig) sommar och sedan en het jävel som jag inte gav/ger mycket för.

Igår blev det en lugn och rätt tidig kväll. Somnade innan tolv, vilket är sjukt ovanligt för att vara jag en fredagskväll. Det var superskönt, ända tills min kära mor fick för sig att hon måste kontrollera sin mobil någon halvtimme senare… Och jag inte kunde somna om på flera timmar.
Jag och sömnen är inte bästa kompisar just nu, men jag hoppas det reder sig snart.

nytt år

På nyårsdagen var det lugnt och bakis efter två dagars ‘firande’. Man är som sagt inte 25 längre, hur gärna man än vill ibland. 😉
Nyårsdagen avslutades på bästa vis. Först med några avsnitt av ‘Skilda Världar’, som avslutades med en av ‘Sickan’-filmerna som jag fick av K på min födelsedag:
IMG_20150101_213610 20150101_220734

Idag har jag inte gjort många knop. Typ inga alls.
Och det har varit så skönt och välbehövligt för min del.

Nu ska jag fortsätta med att sortera foton, göra en ny header och lite sånt pyssel.
Och sippa på min vinglas.

Skål, God fortsättning & kram på er!

SIGN-17

 

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s