Sista semlan

Förr gillade jag inte semlor så värst mycket. Det är något jag börjat med för typ 10 år sedan. Då kunde jag trycka i mig en om dagen flera dagar i rad…

Och nu har jag har liksom smålängtat lite efter en semla den senaste veckan då folk börjat lägga ut sina bilder överallt. Så igår köpte vi ett par när vi var på ICA. Och så var jag så sugen på kvällen… mmm så gott det skulle bli! Men näe, det blev liksom inte sådär gott som jag hade för mig att det var. Och det var ändå en god semla (köper de alltid på ICA o har alltid gillat dem o smaken var precis som alltid) och inget fel på den. Felet är att jag alltid tycker det är för mycket av både mandelmassa och grädde. Och kanske till och med bröd. haha, jag skulle nog klarat mig med en halv helt klart. Lämnade minst hälften av både mandelmassa och grädde för att det var så himla mycket. Blä. Nej fy, jag gillar nog inte semlor längre. Men det gör ju absolut ingenting. Önskar bara jag kunde känna detsamma för kakor, choklad och andra sötsaker…

Årets absolut första och sista semla!
Årets absolut första och sista semla!

IMG_20150126_191519

I övrigt känner jag mest såhär just nu:

IMG_20150126_191855

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s