Partnerdag!

Förutom min mamma, som jag pratar med i telefon någon timme varje vecka så är nog min kära ‘Partner’ A den som står mig närmast och känner mig bäst på många plan. Vi är otroligt lika på så mycket och förstår varandra utan att ens uttala saker. Vi är inga telefonmänniskor hon och jag, men vi mailar varandra flera gånger i veckan oftast. Och det är allt från en-menings-mail med en liten tanke till flera A4-sidor långa mail om allt och lite till.
Tyvärr ses vi inte så ofta och bor en bit ifrån varandra. Men även om det faktiskt var sju (!!?) månader sedan vi sågs sist så känns det som igår.

Men idag är det äntligen dags!
Idag ska vi ha en riktig Partnerdag!
Tjihoo så kul det ska bli!

Jag hade svårt att somna igår (dels för att jag är som ett barn innan julafton inför att få träffa min Partner) och kunde inte somna om i morse när jag vaknade tidigt. Så jag har sovit 3 ½ timme ungefär… hahaha! A ja, jag överlever på Partnerkärlek och endorfiner idag. Sova kan jag göra i morgon. 🙂

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Måste göra mig i ordning och käka lite frulle innan jag åker mot stan.

Puss på er & hoppas ni får en bra fredag där ute allihop!

IMG_20140718_173357

4d8afaaa51aa1554f5930a7790f4c79b

SIGN-15

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s