Oj vad tiden går fort nu igen!

Jag orkar inte hur fort tiden går. Klockan, dagarna, veckorna.
Måndag, fredag, måndag, fredag.

A ja, hur som helst så var jag på ett AF-besök i mitt älskade gamla V-by idag. Gick bra. Över förväntan. Och ca 1½ timme snabbare än jag trodde, då jag missförstått lite. Men fick nog ut mer än om jag inte hade ‘missförstått’. Så summan av kardemumman var bra helt enkelt.
Kände sedan ett underbart regn på mitt huvud när jag klev ut från AF:s lokaler. Gött tänkte jag. Tills jag handlat lite på Hemköp och möttes av snööö… alltså… Okej. Det är ju faktiskt bara februari än, jag ger mig. 😉 Så länge det är plusgrader eller bara någon enstaka (max 7 typ) så är jag nöjd. Jag ska inte klaga.

Ikväll blev det iaf räkmackor med lite bubbel till ‘På Spåret’. Och nej, ikväll satte jag ingen 10:a som förra veckan (tro’t eller ej, jag nailade Havanna på 10 förra fredagen. Fråga mig inte hur, det bara kom), men Jesper satte väl ett par? Vilken grym kille! Och som en liten spjuver. Så duktig och rolig.

Älskar ju Jason också, och de föll ju verkligen på målsnöret, men men.
Jesper & Elisabeth VS Filip & Fredrik lär bli en rysare i finalen nästa vecka!
Sjukt kul ska det bli!
Och jag saknar redan ‘På spåret’, haha. Alltså jag och serier…

Men på tal om serier! Det börjar ju massa nytt på TV nu ju!
En stor sorg var ju också när jag igår upptäckte att gårdagens Wentworth var det sista?!! Say what?! Här går jag och upptäcker en serie, blir hooked, och sen är den slut nu?! Tackar iofs TV4 för att den sändes mån-tor, det är det inte många som gör. Men ååh, älska Wentworth! Och det är ju såååå spännande nu, det kan ju bara inte vara sista säsongen?! Nee, det kan det inte.

Så, vad är det som kommer på SVT snart då?
JO! Först ut är ju svenska Jordskott, på måndag kl. 21:00. Många bra skådisar. Och SVT brukar leverera.
Jag missade ju ‘Blå ögon’ som just avslutades, så nu tänkte jag börja från början för en gångs skull. 😉

Näst ut efter det är premiär för True Detective på tisdag kl. 22:00.
Alltså, när jag såg trailerna för detta program blev jag helt såld.
Och det kan ju knappast bli sämre när två av mina absoluta favoritskådisar; Matthew McConaughey och Woody Harrelson är med!
Så spänd inför denna serie.

Och sen.
Såklart.
Så börjar ju Let’s Dance snart också! 28:e eller? Hittar inget datum nu, men jag tror det var så.
Precis lagom efter att Melodifestivalens deltävlingar tagit slut. 🙂

Uppdaterat 150214: haha, förvirringen är total. Det är ju såklart på fredagar Let’s Dance är, lagom tills finalen av ‘På Spåret’ är klar.
Så är det.

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s