Kyckling

är inte min favorit i matväg. Just för att jag ofta tycker det smakar så lite. Men sambon gör verkligen god kyckling! Jag har nyligen upptäckt att det godaste är färsk (jaa, jag är sjukt sen med detta), men även en sådan där fryst låda får han att smaka så mycket mer och godare. Så nyss fick jag en liten lektion i att piffa till den.

Så ikväll blir det kyckling med ris & sky innan Mellon. 🙂 (Y)

IMG_20150307_182658 IMG_20150307_183912

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s