Dåligt med bilder

idag. Trots att jag varit i stan, träffat min underbara coach och dessutom unnat mig en lunch på mitt älskade Taco Bar. (ALLTID de godaste tacosen! Hemma kan det vara gott, men aldrig i Taco Bar-klass enligt mig. Och då fick jag ändå lite sega skal idag… Händer typ aldrig. Men det var typ ett år sen jag åt på Taco Bar, så jag var lyrisk ändå. 😀 )
Ibland blir det bara inga bilder. Trist men sant.

Och om 20 minuter blir det mini-Mästerkockar, så härligt program!

sign-150330-7

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s