Vårstädning, nostalgitripp & grillning

Idag ringde första klockan 7:30. Endast för att jag skulle ha möjligheten att få somna om och sova en halvtimme till. haha, that’s me!
Kände mig flygplanstrött även klockan 8, men pallrade mig upp strax därefter.
Sen åkte vi som bestämt till Donken för en frulle, som ingen av oss ätit sedan vi åkte på vår roadtrip i Europa sommaren 2013.
Jag är en sån där tråkis som bara äter en macka med te och en juice. Traditionell liksom.
Men jag tycker deras frulle är helt okej faktiskt.

IMG_20150411_084842

Sen åkte vi hemåt för att byta om och ta på oss de läckra ‘städa-i-området-kläderna’ med krattorna i högsta hugg.
Sen krattades det grus, mossa, plockades kvistar, skvallrades lite med grannar och skrattades lite i vanlig ordning.

IMG_20150411_092817
Alltså, låt mig poängtera att lila verkligen INTE är min färg. Men skorna var på rea, supersköna, och fanns inte i någon annan färg. Detsamma med joggingbrallorna som jag köpte för flera år sedan. De fanns i typ lila och grått. Och då tyckte jag grått var så trist, och ville vara lite glad och valde färgen. Men kombon idag, haha, så inte jag! Men mycket bekvämt var det! Och det är huvudsaken! 🙂

Efter städningen åkte vi mot mina kära gamla Västerortshoods.
Alltså, det lugnet som befinner sig i hela min kropp och själ när jag åker över den där Tranebergsbron till ‘rätt sida av stan’ går inte att beskriva för någon som inte känner detsamma för en hemort/hemförort. ♥ ♥ ♥

IMG_20150411_112455 IMG_20150411_112549

Blackan (Blackeberg) var dagens mål (dock INTE min hem’ort’, fel sida om Bergslagsvägen som jag brukar säga 😉 ), då K lämnade in sin gitarr där på ngt ställe för service. (Fråga mig inte, sånna där musikerprylar som jag inte förstår mig på…)

Sen hade vi tänkt att åka och kolla in några av mina (typ 10) gamla bostadsadresser som K inte sett ännu. Men det var så mycket trafik och jag var kissnödig, så vi åkte direkt hemåt istället. 😉 😀

Väl hemma blev det lite disk och fix, sommarlunch med fil och flingor, en powernap och sedan grillad karré (samt halloumi för K) med pommes och ört/kryddsmör till middag. Toppmiddag!

IMG_20150411_131448
Tackar syster för introduktionen av Kellogs K för flera år sedan! Säkert inte alls speciellt nyttiga, som de vill få en att tro, men såå goda!

 

IMG_20150411_181105
Den nya favoriten ‘Desperados’ slank ner under grillningen också. Och snart ska jag nog ta den andra. 🙂 Så himla somrig och god!

IMG_20150411_180534
sign-150330-7

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s