Friiiiday babes!

Ja men ska vi ta och avhandla fredagen då?

Handlade lite på ICA & åt en cheeseburgare på Donken till frulle, top not, men det funkade.

Annars då?

Tvättat och fixat lite.

Snackat lite med AF. Bra skit.

Mailat med min bästa Partner om vår bokidé. Me love! 😀

Promenerade lite i det härliga ambivalenta vädret också. Hatar blåsten men älskar regnet.

IMG_20150417_150629

Ätit oxfilé med (hemgjord) klyftpotatis till middag.

Pratat med mamma och kollat Let’s Dance.

Okej, vi avhandlar väl Let’s Dance kvartsfinal när vi ändå är på G.
Alltså… Det var väl för jävla väl att Marie kom till final!! Man blev ju orolig där ett tag när hon ändå stått på trappan två veckor i rad. Men tack för det!
Men sen då? Jonas åkte ut?!! Så jävla fel! Ingemar Stelmark är jääääättegullig och var jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääättebra på slalom för 30 år sedan (ja det är han nog fortfarande såklart, men nu snackar vi danstävling), men han kan INTE dansa! Så stel. Och Cissi ger han alltid den enklaste koreografin eftersom hon VET att han inte klarar mer än så. Och när han sätter den någorlunda så hamnar han i final. När han ligger på en nivå som Alex gjorde i program 1 typ? Och Jonas för 4 program sedan… Alltså, jag blir lite trött på svenska folket i sånna här fall. Eller mycket kan man kanske säga, när man ser hur mycket jag skriver… hahaha!
A ja, det skulle inte förvåna mig om svenska folket kör en favorit i repris (tänker såklart på när Magnus Samuelsson – han är MYCKET bättre i Arne Dahl-serien som skådis – vann och Laila Bagge kom tvåa) och röstar fram honom som vinnare nästa fredag…
Marie är vinnaren i min värld iaf!
Och Jonas borde varit i final tillsammans med henne.
Och Alex borde kommit trea.
Ingemar fyra.

Tack för ordet. 😉

Nu ska jag lägga in lite foton och sen blir det natti natti.

Hoppas ni haft en fin fredag.

Puss!

PS. Till mig själv: Jag drömde om farmor i natt! Det var första gången hon hälsade på mig i drömmen! TACK underbara härliga farmor för det! ♥ DS.

SIGN-16

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s