En måndag i mitt liv

Somnade sent som sjutton i natt, men tvingade mig upp när jag vaknade efter 6 timmars sömn. Vilket säkert är normalt för vissa, men jag brukar behöva minst 8 timmar. A ja, klart det går.

Lämnade in deklarationen idag (alltid en sport att göra det sista dagen, haha!) och inte sjutton regnade det när jag var ute inte. Nej för regnet kom flera timmar senare, oschysst mot en regnälskare som mig tycker jag! 😉

Annars har jag rekat ett ställe i hemmet som jag lagrat med filmer, tidningar och böcker i typ… hmm… två år eller nåt sånt…
Alltid lika kul! Man hittar ju så mycket roligt! Gamla artiklar, böcker, filmer, korsord… 😀

Till middag blev det Lidl-pizza (faktiskt riktigt god!) och en bira till hockeyn som sambon hann hem till att se den sista 1 ½ perioden av iaf. Ja, jag hade inte satt på det frivilligt ska tilläggas för den som inte känner mig. Men när vi vinner med 8-1 (9-1) så tycker till och med jag att det är lite kul att kolla. 😀

Ja men det var väl det mest spännande i hoodsen idag. 😉 😀

IMG_20150504_135245 IMG_20150504_143607

Här finns det många gamla godingar och nostalgitrippar i min nya filmlåda nu. ♥ 😀 😀 😀 ♥

IMG_20150504_164249

sign-150330-4

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s