Vad snurrar i skallen?

I natt sov jag som en kratta. Vaknade 2:45 och somnade om TRE timmar senare… Ja men åååh så härligt! A ja, fick iaf sova till 9:30 och somnade ju faktiskt innan 23 (rätt ovanligt för att vara jag), så det blev okej till slut.
PS. Drömde sjukt mycket mardrömmar i natt, OCH i morse när jag somnade om… INTE trevliga grejer. Och helt oförklarliga enligt mina egna drömtydningar. Men jag ska nog tolka dem ändå, så lätt ger jag mig inte. 😉 DS.

Idag har jag haft mitt (förmodligen) sista möte med min coach i stan. Alltså Paula, den Paula, den goaste som finns! Med hennes pepp kan framtiden inte bli annat än ljus! ♥
Nu kör jag vidare och snart är den ljusa framtiden här hoppas jag. 🙂

Åt världens godaste (okej, jag kanske tar i liite där) fryspizza till middag. Men det är den godaste jag ätit iaf. LIDL is the shit!

Pratade med mamma över 1 timme i tfn ikväll, vilket kändes som en kvart, som det oftast gör när vi kommer igång. Fick dock påminna henne om min namnsdag, hehe. Får skylla det på att jag inte är döpt. 😉 Skoja bara, jag är ju ett hippie-kärleks-barn och mycket odöpt, och det är både jag och mamma glada för. Hon berättade däremot att min morfar tyckte att jag borde ha ett ‘vanligt’ namn också, eftersom de ville ge mig namnet Ofelia. Så då blev det släktnamn från min pappas sida: Maria Charlotta.
Min syster kom däremot ihåg min namnsdag! Det brukar vara jag som påminner henne varje år om hennes namnsdagar, och hon blir lika förvånad varje år, haha! Fint att hon kom ihåg min idag! ♥
När vi var yngre ‘firade’ vi alltid namnsdagar hemma. Man kanske fick ett luktsudd när man var 8 och kanske fick jag ngt billigt brevpapper när jag var 12 osv. Eller bara ett kort. Men gratulationer var det alltid. Det var en tradition liksom.
Firar ni namnsdagar?

Det REGNAR hörni! Det smattrar så fint på vårt altantak och vår takkåpa på badrummet på ovanvåningen och jag vill bara gå ut och dansa i regnet. Och nu slog det mig! Det finns en soppåse jag kan gå ut med! Så jag får sträcka upp mina armar mot det superhärliga svalkande underbara regnet i några sekunder. DET är kärlek det! ♥ ♥ ♥
Uppdatering: Sådär ja! Då har jag svalkat mig i regnet. Sååå skönt! Stoora härliga droppar sköljde ner över min kropp.

Funderar över min humor. Den är ofta ironisk. Ibland lite mörk. Ibland skitfånig och så enkel att vissa inte fattar.
Men en Göteborgsvits kan ju aldrig gå fel, eller hur. Så jag levererar denna ikväll: ”Vad händer om en abborre och en mört parar sig..? Då blir det abbört!”
Haha, orkar att det bara är jag som älskar GBG-vitsar! Bland det bästa som finns ju!
Har ni några roliga vitsar/historier på lager?

I morse när jag gick upp så märkte jag att min hörsel på vänster öra inte var vad den varit eller borde vara. Tryckutjämning och jäspningar samt lite tops-trix är provat. Inget har hjälpt. Jag har ännu inte provat Revaxören ännu, som vi för övrigt köpte förra året då exakt samma sak hände mig. Och efter några dagar bara försvann det…??
Vax? Stress? Öronpropps-strejk från örat? 😉
Återkommer med svar.

Tänker på att jag borde skicka vykort och brev till några vänner. Till Någon som skrivit till mig. Till Någon som fått barn. Till Någon som bara behöver ett ord och en kram. Och dagarna bara går.

Tänker nu på att kvällen bara springer iväg den också. Och jag har så mycket jag vill göra just ikväll.

Vill börja läsa böcker igen. Vill börja…

Kram på er! ♥

sign-150330-8

 

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s