Sol, regn, moln, sol, regn, hagel, sol, regn, sol & solregn.

Lite så har dagen sett ut i Noras Borg idag. Lite lätt ambivalent vädermässigt kan man säga.
Men rätt mysigt om du frågar mig, såklart. 😉

Var iväg och handlade en sväng tidigare och på väg mot bussen svettades jag i min fleece/ulljacka och önskade mig i tysthet då en liten skur… Jag fick så jag teg, hehe. Det började tokregna och hagla så alla i busskuren ställde sig bakom kuren för att det öste ner så mycket, haha! Själv klev jag då först in i kuren. Innan när det ‘bara’ regnade stod jag såklart utanför. 😀
Blev rätt våt om tassarna, då jag bara hade gympisar på fötterna. Och med byxorna blev helt smutsiga av allt regn som skvätte upp på benen av haglet och ösregnet. Men vad gjorde väl det när jag bara skulle hemåt? 5 minuter senare sken solen strålande från himlen igen och asfalten luktade sådär underbart gott som bara en ‘asfaltsunge’ tydligen kan uppskatta. 😉

Love it! ♥ 🙂 ♥ 🙂 ♥

Till middag blev det favoriten laxpasta, denna gång med en billig lax vi köpte i centrum häromdagen och som var supersalt, men som tur var så var det K som gjorde såsen, som smakar av när han lagar maten. 😉 Nee, jag är inte så bra på det alltid.

IMG_20150521_130152

shot_1432206730952

shot_1432206738795

shot_1432206759748

20150521_140255

IMG_20150521_144332

sign-150330-5

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s