Youtube is the shit!

Håll i hatten! Jag gjorde som du brukar säga att jag ska göra älskling! 😀 😀 😀

Min datormus har blinkat rött i ett par dagar, så det var dags att byta batteri nu kände jag. Men hur mycket jag än klickade och tryckte på den där förbannade knappen så öppnades ingenting. Observera att jag har en ny mus och aldrig bytt batteri i den tidigare. Hur som helst, tänkte att det väl var dags att göra det där som sambon alltid säger att jag ska göra när jag inte fattar hur något funkar. Kolla youtube! Vilket jag inte brukar göra, då jag alltid tycker det är sjukt långa och jobbiga videor där, och ALLTID ska de prata supersnabb engelska och jag hänger inte med…
Tänkte väl att det inte skadar att prova iaf. Och att öppna en batterilucka på en mus kan ju inte direkt vara en halvtimmesvideo…
Och åh så lätt det var! Efter 10 sek förstod jag hur jag skulle göra! Tricket var att man skulle ha musen upprätt i handen och klicka på undersidan så öppnades luckan på ovansidan. Sjukt lätt! Men inte direkt det första sättet jag tänkte på såklart då alla batteriluckor ju oftast är på undersidan.

A ja, nu vet jag det. Kanske kan prova youtube någon mer gång i framtiden om jag vill lära mig något. 😉

sign-150330-11

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s