Längtar efter helgen!

Jo jag vet att det är fredag i morgon, men veckan har känts lång, och samtidigt kort, som vanligt. Men i morgon kommer äntligen K hem, så jag slipper vara gräsänka längre. Skönt! Klart det har varit skönt att vara själv också, men nee, det är mysigare att vara två. ♥

Kollar ni förresten på ‘Secrets and lies’ på Kanal 5? Jag fastnade första ggn jag såg det för ett par veckor sedan. Missade första kvarten av första avsnittet och tänkte att jag skulle se det dagen efter på play, men serru det gick inte, för då måste man vara ‘premium’. Har inte forskat vidare i frågan, men ‘premium’ låter iaf för mig som att det kostar, och så roligt ska vi inte ha det. Hur som helst, så måste man ju se det när det går med andra ord! (Och jag missade ju bara en kvart, som K fyllde i) Och inte för att jag hade något bättre för mig ikväll mellan 21-22 egentligen, så det gjorde jag såklart!
And I love it!
2 gamla favvoskådiar också, så det gör ju inte det hela sämre.

MV5BMTc1MjA5OTE3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjA4MzU3NTE@__V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_

Det är för övrigt en ‘re-make’ av en tidigare visad (på SVT) serie som från början var australiensisk.
Hittade just den här jättebra (hahaha! Rätt sågad re-make 😉 ) recensionen skriven på Aftonbladet:

”Förra året visade SVT den starka australiensiska serien ”Secrets & lies”, med Martin Henderson som en pappa som hittar en liten grannpojke död på en joggingtur, och Anthony Hayes som den djävlige snuten som är fast besluten om att sätta dit honom för mordet. I den här omotiverade amerikanska remaken – som inte är en katastrof men betydligt svagare, stelare och mindre svettig och nojig än originalet – görs huvudrollerna av två skådisar som opererar på varsin sida om lagom.
Ryan Phillippe nära nog ringar in sin roll som för­modat desperat pappa, och Juliette Lewis spelar över med besked som polis.”

A ja, jag gillar den iaf! Och det är sjukt spännande. Tycker jag.

Vad gör jag annars en torsdagskväll som denna då?
Förbereder Prinsbröllops-vaka såklart! 😀 ♥ 😀 ♥ 😀
Både jag och mamma är små rojalister och svenska kungliga bröllop toppar iaf min lista. (Tänk att man levt så länge att man har fått vara med om både vår kung & drottnings bröllop, inklusive alla deras barn. Coolt ju! 🙂

Medans jag glömt bort det här inlägget som jag knåpade på, så har jag fortsatt med mitt lilla förberedande av ‘Prinsbröllopsvakan i Noras Borg’ samt pratat med K (som befinner sig på Keb, som de säger i branschen. 😉 Kebnekaise heter det för oss vanliga dödliga. 😉 ) i 45 min. Han såg återigen fram emot en helikoptertur i morgon. (Usch! Det gör inte jag! Tycker det verkar läskigt… 😦 )

En av mina gäster inför ‘Prinsbröllops-vakan’ läser ju min blogg, så ni får se det hela på lördag först. 😉 🙂 ♥

Foto: Erika Gerdemark - Kungahuset.se.
Foto: Erika Gerdemark – Kungahuset.se.

sign-150330-7

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s