Det jag kommer att sakna med långt hår…

när jag nu än klipper av det, vilket kommer att dröja…

Ja men alla verkar ju som sagt så himla fascinerade över långt hår… (Då inlägget jag just länkade till ofta är mitt mest lästa…? Okej, jag kanske har en trist blogg också, ja ja, men ‘mitt längsta hår’ liksom? Liiiite roligare inlägg har jag väl allt klämt ur mig…) Sjukt trist om du frågar mig iaf.

♦ Att kunna dra in den goda doften av schampo & hårprodukter ur nytvättat hår i näsan. 😉

♦ Att kunna sätta upp håret i tofs eller klämma.

♦ Att få släppa ut det nytvättade håret som varit i tofs i flera timmar och fortfarande är lite fuktigt, och låtsas att jag gillar att ha det utsläppt. 😉 För att sedan sätta upp det 2 min senare. Dagens sanning.

SIGN-5

 

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s