Gratis är gott!

Hittade ett mail från Tidningskungen när jag gick igenom mailen idag, och såg till min glädje att de bjuder sina stammisar på en gratis tidning. 😀 Det var inte så många titlar att välja på, men det blev iaf ett nr av en tidning om design som heter ‘FORM’. Och när jag skulle bekräfta ‘köpet’ på 0 kronor så fick man även en hälsotidning för 0 kr. Ingen tidning jag vanligtvis skulle köpa (någon av dem), men 0 kr kan det ju vara värt. 😉 😀

Jag gillar Tidningskungen just för att deras prenumerationer avslutas automatiskt efter att man fått de nummer man beställt. Visst dyker det upp lite erbjudanden om prenumerationer efter det, men det fortsätter aldrig med automatik iaf.
Perfekt att köpa några nummer som gåva tycker jag och har så gjort många gånger genom åren. Ofta är det ju till bra priser dessutom.
haha, låter nästan som jag är sponsrad här, men jag tror inte någon vill sponsra en blogg med 5-20 läsare per dag, hahahaha!

Tidningskungen 1507

SIGN-15

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s