Kontorsdrömmar

Vaknade 6:50 & ville bara upp på mitt älskade kontor…
Drömde nämligen att jag börjat jobba på något ställe och fått ett jättestort kontor, så jag höll på att fixa dymotexter till mina brevkorgar och annat underbart… Ja men jag veeeet, jag är en sån pappersnörd så det är helt stört.

Så nu har jag varit vaken i två timmar (som känns som en kvart?!), surfat lite och lyssnat på hemtrevliga ‘Ring så spelar vi’. Det händer inte varje dag kan jag meddela…! Att jag går upp innan 7 en lördag alltså. Så nu måste jag börja med frullen snart. Fast först städa ett kaoskök som jag inte rört på två dagar… Extra härligt när det är färdigstädat då. 😀

Kram på er och hoppas ni får en härlig lördag!

98cbe271faf500e149e14f5527fc035b

sign-150330-14

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s