Puh vilken dag!

Det märks att jag inte är van att aktivera mig (nästan) en hel dag. Först var jag iväg in till stan på ett seminarium som hette ‘Positiv Psykologi’ (något för mig med andra ord 😉 ). Den var helt okej och något som jag verkligen behövde, så det var bra. Efter seminariet träffade jag min coach (för näst sista gången 😥 ) och det var lika härligt som vanligt, jag älskar min coach! Hon peppar mig alltid.Och så skrattar vi mycket, det är så skönt! 😀

Sen begav jag mig till mina barndomshoods i Vällingby för att besöka AF. Myyyckt långt hemifrån, men det är självvalt, så jag får egentligen inte klaga… Att åka dit ifrån stan var ju inte så jobbigt. Men att åka hem därifrån tog 1 timme & 40 minuter. Observera då att alla byten funkade utan längre väntetid dessutom…! Hur som helst så blir min kropp helt omedvetet lugn när jag kommit över Tranebergsbron. Sjukt hur det kan vara, men så är det. Rätt sida av stan liksom, där jag känner mig både mer ‘hemma’ och tryggare.
A ja, så är det.

Alla små möten gick som sagt bra idag iaf.
Och förutom att det var onödigt (enligt mig) hett ute och att jag totalt glömt bort att äta på hela dagen, så var det en bra dag.

När jag kommit hem gjorde jag mig en god pytt till middag. 🙂

IMG_20150824_141618

 

IMG_20150824_162406

 

IMG_20150824_170641

sign-150330-12

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s