Att jobba i veckor

Tänk vad roligt det är, det här med att jobba igen. Jag är liksom så ovan efter att inte ha jobbat på ca ett år. Men så är man ju en människa, och vi människor är ju sjuuukt anpassningsbara, faktiskt. Så redan efter en vecka kändes det igen. Sen gör det ju inte saken sämre att chefen är rätt lättsam som person och att jag fått rätt fria händer på kontoret. Det är superskönt för en sån som mig. Även om jag brukar älska struktur och riktlinjer så älskar jag även detta nya. Då JAG får dra lite i strukturen och organisera. Det är nog där jag trivs allra bäst. Egentligen. Bara jag slipper leda. Jag kan leda i bakgrunden liksom. 😉 Vad heter en sån tjänst? 😉 😀

Hur som helst. Det jag skulle säga med veckor, förutom att jag börjat jobba på heltid igen… Jo, men det är ju oftast så, att man snackar veckor hela tiden när man jobbar. Ett tag trodde jag att det var ett butiksfenomen (butiksskadad, jag vet! 😉 ), men det är ju samma sak överallt. Allt refereras till veckor. Alltid.
Och jag kan ju tycka att det är lite skönt, som den almanacksnörd jag är.
Man vet precis vilka dagar man pratar om.
Struktur.
Gött!

Ja men det var väl det.

Återkommer med lite bilder från veckan i helgen.

I morgon kommer förresten mina älskade svärisar på en snabbvisit har jag hört. 😀

sign-150330-8

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s