Ny design på bloggen!

Alltså, jag har ju lessnat efter snart 2 år med samma layout. Behöver förnyelse! Blir tokig annars.
Jag ääälskar ju rosa, och i det här temat stod det att man kunde ha sina egna färger, men nja… Helt plötsligt verkade det inte så. 😥 Men men. Då rubrikerna är i en grön nyans och jag iaf hade en gammal header gjord med grönt, OCH att jag faktiskt gillar (främst ljusa) gröna nyanser, så gör jag ett försök. För jag gillade designen i övrigt. OCH den hade en sidopanel till höger. Det är det annars bara trista superstandardmallar som har (om man inte vill betala massa pengar per år för en fin mall vill säga, och det vill man inte). Dessutom kunde man iaf välja bakgrundsfärg, och där tycker jag att jag fick till en fin mild ‘lindblomsgrön’ nyans som jag älskar. Den är snäll för ögat också. 🙂

Jo! En rolig sak till var att man ju faktiskt fick välja bland några typsnitt iaf, det brukar man aldrig någonsin kunna göra i gratismallar, så där blev jag positivt överraskad!
Så, nu testar jag ett tag så får vi se vad som händer framöver.

Det finns åtminstone EN som kommer bli lycklig nu, och det är sambon, som haaatar rosa, ungefär lika mycket som jag älskar det, haha!sign-150330-8Ja men jag veeet! Måste ju göra om alla mina signaturer om jag vill ha sidan i grönt nu. 😉 Skönt i-landsproblem. 😀

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s