Stora skrik- och jobbveckan

Varning för långt inlägg! 😀

Alltså den här veckan…
Jag har oftast inga problem med att åka kommunalt. Det har jag annars läst om flera gånger i veckan, hur mycket folk hatar att åka kommunalt.
Det beror väl dock mycket på var man bor, vart man åker och när man åker. Jag åker mellan ca 6:30-8:10 på morgonen. Först en buss i bara tre stationer till t-banan. Kalla mig lat om du vill, men jag pallar inte att gå 1½ km på morgonkvisten. Bussen sparar tid, och tiden är myyycket dyrbar för en morgontrött gnu som jag.
Sen tar jag en buss med första station där jag går på, i Norsan brorsan. 😉
Och då får man såklart alltid en sittplats, till och med där man vill. Me like.
Åker bussen till Fridhemsplan, slumrar oftast till, och sitter ALLTID mot en vägg, just därför.
Vid F-plan väntar byte till Tricken, som min pappa skulle ha sagt än idag. Gröna linjen mot mina gamla hoods, slutstation för jobbet är idag Johannelund, en station efter Vällingby. När jag stiger på den t-banan vid 7:35-7:50 (beroende på trafik o hur sen vår buss hemma i hoodsen varit) så är den väl typ halvfull. Jag ställer mig oftast längst bak på perrongen eftersom det är där jag ska av. Men prio är egentligen att få ett hörn, mot fönstret vill säga, så jag kan luta mig mot väggen o dra upp luvan (funkar som en sjukt skön liten minikudde 😉 ) och slumra lite igen. 😉

SÅ. Ja, jag har det bra på mina resor.
Oftast lite folk så jag får sittplats iaf.
Nu blev det en lång utläggning.
Det jag skulle komma till var…

Att denna vecka har jag råkat ut för extremt skrikiga barn, bråkiga ungdomar, folk som står i vägen, väskor, ben, vagnar & annat bråte… Så himla ocharmigt. Å andra sidan är alternativet bil, med ett körkort jag inte har, och då… bilköer.
Näe, då åker jag nog hellre kommunalt faktiskt.

Sen var det ju ngn olycka häromdagen som jag skrev om, så bussen stod still i typ 20 minuter på hemvägen. Men vad gör det om hundra år? Nä, inte mycket. Det är ju bara så skönt att få gnälla av sig lite emellanåt om sina i-landsproblem. 😉

Jobbet då.
Veckan har inneburit mycket på jobbet. Stundtals lite förvirrat, lite stressigt och vi har bollat med många grejer. Företagshemligheter. 😉 Men det har varit roligt & vi har skrattat en del också! Men jag lär mig massor varje dag och det är riktigt härligt!

Lite jobbfoton/på väg till jobbet, från veckan:

IMG_20151103_064540

IMG_20151103_081452

IMG_20151103_081738

IMG_20151103_082238

En dag var jag så inne i det roliga jag gjorde på jobbet att datorn fick hänga med mig in till lilla lunchrummet. 😉 😀

IMG_20151103_123120

IMG_20151106_080208 IMG_20151104_120828

Avslutade den hektiska veckan med att packa en massa kläder som min arbetsgivare säljer i sin webshop:
IMG_20151106_120105
Igår när jag var på väg hem och tog en buss från Fittja såg jag det här hemtrevliga:

På skylten står det: ”Den flygande brädspelsföreningen”. 😀

IMG_20151106_143522
Avslutar veckans lilla resumé med den här gamla favoriten:

IMG_20151105_065719

Hoppas ni har en fin helg!

sig-151106-38

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s