Den bästa dagen & veckan i kort

Ja men det är ju freeeedag! Vad kan bli bättre?
Lördag kanske? Ja kanske det, för då ska jag spontandejta kusin o goaste kusinmamma Yvonne. Himlans skoj! 😀 Återkommer till det.

Hur har fredagen varit hittills då? Jo tack, helt okej. Jag slutar ju 12 på fredagar fram till jul och det är ju inget jag lider av direkt. 😉
Sen tar det lite längre tid hem den tiden, då bussen från Fridhemsplan inte går då, så det blir t-bana och bussar hem, som dessutom går mer sällan då också. Och idag skulle jag handla lite på vägen. MEN, jag är iaf hemma tre timmar tidigare än vanligt, och det är guld värt en fredag.

På jobbet har det varit mycket denna vecka också. Det är roligt men lite rörigt ibland då jag inte har rutin på allt än. Dock rätt bra koll om jag får säga det själv. 😉 Så det löser sig. Det är bara det att dagarna flyyyger iväg, och att det alltid finns mer kvar att göra. Men det är ju tack och lov inga livsviktiga prylar vi jobbar med direkt. Men det är kul! Och det är bra. 😀

Det blev inte många bilder i veckan. Den har rullat på fortare än någonsin.

En kvällsmacka med en not-paprika, en microlunch (som jag på riktigt gillar! Ingen som förstår eller tror mig, men det gör jag, trots att jag självklart älskar och uppskattar hemlagat hundra gånger mer!), en mörk morgon med en blå himmel, och en fredagshälsning, ja men det var väl det hela… (Typ Instagram…)

IMG_20151109_190048

IMG_20151110_121800

IMG_20151111_065221

IMG_20151113_071433

IMG_20151113_153059

Snart vankas räkmackor och IDOL i Noras Borg.
Vad gör du ikväll?

sig-151106-38

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s