Julnostalgi

Nu börjar julklappserbjudanden, julkortserbjudanden och annat juligt ramla in i inkorgen. Och skyltningen som alltid börjar i oktober och folk alltid skriker sig hesa över har blivit till något mysigt. Samma visa varje år. 😉
Trots att jag jobbat i butik 15 jular av mitt liv (varav 7 eller 8 även på julafton) så har jag aldrig tröttnat. Jag har alltid älskat julen, trots min beskärda del av Norénjular med släkten. 😉

Julen i butik var alltid speciell för oss som jobbade. Dels var det ju alltid stressigt, självklart. Mycket kunder, påfyllning av varor, många frågor, fullt ös. Men det var något härligt med det också. Något annorlunda från ‘vardagen’. Och även om man ibland (självklart) rev sitt hår de sista dagarna innan jul, då vi exempelvis fyllde på julpapper på rullande band heeela tiden överallt i varuhuset, så var det härligt! Och stämningen bland personalen var alltid lite extra hjärtlig till jul. För man måste liksom skämta till det lite extra bland all stress och press och halvgalna kunder. 😉 Dessutom var det ju alltid mer personal till jul, vilket var välkommet både jobbmässigt och för stämningens skull.

Det fanns inget team som jag & syskonen Larsson till jul.
Fan vad snabba vi var! Och vad vi skrattade. 😀 😀 ♥
Underbara minnen.

Jo, jag saknar nog Åhlle-jularna lite. ♥ ♥ ♥

sig-151106-4

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s