Hemma igen

I förmiddags åkte vi hem från svärisarna och Säter, genom solsken och snöbeklädda landskap. Lät väl poetiskt och fint. 😉 Näe, snarare var solen faktiskt en smärre plåga som helst av allt ville lysa rakt in i våra ögon.

A ja, K körde lugnt och fint och hem kom vi.

Nu har jag varit tyst i två dagar, eller, jag har åtminstone försökt. Men det har gått ganska bra. Tyvärr har hostan flyttat ner en bit i bröstet och det känns mindre kul. Hoppas bara det går åt rätt håll nu, för det är förutom sjukt irriterande och tröttsamt, dessutom jävligt olägligt med tanke på stundande födelsedag, nyårsafton (har iofs ingen som helst plan) och middag med farbror & kusiner framåt helgen.

Blir en tyst dag i morgon också, så får vi se hur jag gör med födelsedagsfirandet.

Lägger in lite bilder i morgon, nu ska vi kika klart på Håkan Hellström (har aldrig varit något stort fan, men satan var mäktigt det var på Ullevi och vad mysig han verkar. Måste nog lyssna in mig lite mer. ❤ ), sen blir det avsnitt eller två av vår nya serie-crush: ”The 100”.

Natti natti på er.

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s