”Livet kom i vägen”

Hahaha! Gud vad jag avskyr den frasen, det låter så jäkla fånigt.

Hur som helst så har det ju gått sådär med bloggandet senaste tiden. Det var fasen TIO dagar sen jag skrev sist. Helt galet.

Så vad har hänt de sista tio dagarna då?

Det är väl mest så att jag jobbat som en gnu.
Och kom för övrigt på just i denna stund, att jag kanske, typ igår, fick tillbaks min vanliga röst igen. Alltså, det är ju såklart skönt, men den var faktiskt lite söt där på sluttampen, lite mini-mini-hes sådär. 😉 😉 😀 Haha! Vad rolig man är alltså. Men hur många gillar sin röst egentligen? Klart det finns några, men jag tror det är fler som inte är så jättetillfreds med den.
Nu lät det som att jag har en issue med min egen röst, men så illa är det väl inte. Men jag kan ju inte säga att jag älskar den heller. Den är som den är liksom, haha. Ibland är det dock roligt när jag hör mig själv låta exakt som min syster (som egentligen är min kusin) när jag pratar. Det tycker jag är kul. Och ibland låter jag som mormor. Som jag fått för mig hade en rätt gnällig röst.
Ja jaaa, min röst är tillbaks iaf, och det är väl toppen! Det tog ju bara… ca 24 dagar. 🙂 Alltså, det var de längsta 24 dagarna på länge kan jag säga.
Och hostan har gett med sig också i stort sett. Har inte tagit hostmedicin på många dagar, och kraxar bara lite ibland, men det är så gott som bra faktiskt. Det som fascinerar mig är att uppgifterna jag hittade på 1177 (har jag för mig) om heshet och hosta stämde. Att det oftast tar ca TRE veckor innan det går över. Helt galet ju! Men så var det alltså.
Nog om hosta och röster nu.

På jobbet rullar det på som sagt. Det går i ett faktiskt, och jag tycker det är kul! När jag började och jobbat någon vecka trodde jag verkligen inte att det skulle vara såhär mycket att göra hela tiden. Men jag gillar verkligen inte ‘dö-stunder’ på jobbet, så jag är bara glad åt det! Det kan bli lite för många prylar att hålla i skallen ibland, då det är så många olika saker jag gör, och agendan ändras ibland från minut till minut. Trodde inte jag skulle eller kunde uppskatta sånt, men det gör jag! Tror i och för sig att det handlar om just VAR man jobbar. Vi är ju så få på jobbet (oftast bara 2 eller 3, inkl. jag), och min chef är lättsam och lätt att jobba med, så det bidrar ju. Dessutom jobbar jag väldigt mycket själv, och det är ‘frihet under ansvar’ som gäller. Och det är nog då jag jobbar som bäst faktiskt. Speciellt när jag nu efter några månader vet vad som behöver göras och även vad jag har lite ansvar för. Och fått in lite rutiner.
De där rutinerna som inte går att hålla så ofta, då det ofta dyker upp någon ‘ny prio’. Men som sagt, jag grejar det med! 😀
Ja jäklar, idag flög dagen iväg, trots en iskall fredag, och ensam på kontoret. Jag hade att göra varenda minut och det var så himla kul att tiden bara försvann. Men jag slutar 16, och 16:05 var jag klar med det absolut viktigaste, som, som vanligt tog mycket längre tid än jag trodde… 😉
Men klart blev det, och bra blev det. Såklart.

Så glad att jag är på det jobbet jag är idag faktiskt! Det är kul och utvecklande och ändå mycket administrativnördigt, som jag ÄLSKAR! 😀 😀 😀

Är för disträ nu för att skriva mer, så jag slänger in lite foton så skriver jag mer i morgon eller en annan dag.

Puss & kram på er!

Lite av det jag jobbar med... ;)
Lite av det jag jobbar med… 😉
Så roligt när jag gick i K:s spår hem en kväll.
Så roligt när jag gick i K:s spår hem en kväll.
Fick en ny fin mössa av K härom dagen. ♥
Fick en ny fin mössa av K härom dagen. ♥
Ja men ibland hinner jag liksom inte med innan jag kommer till jobbet. Bra då att toan ligger precis utanför kontoret, haha!
Ja men ibland hinner jag liksom inte med innan jag kommer till jobbet. Bra då att toan ligger precis utanför kontoret, haha!
Som jag skrev på Instagram: "Vackert men vidrigt". Så är det i min värld. Jag HATAR kyla, men fint är det. På bild.
Som jag skrev på Instagram: ”Vackert men vidrigt”. Så är det i min värld. Jag HATAR kyla, men fint är det. På bild.
Man är ingen bloggerska utan en toa-selfie emellanåt har jag förstått. ;) ;)
Man är ingen bloggerska utan en toa-selfie emellanåt har jag förstått. 😉 😉

sig-151106-29

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s