Helgbloggen

Ja men välkommen, till min numera helgblogg. 😉 🙂
Varje vecka tänker jag: Nä men nu jäklar, NU ska jag blogga vaaarje dag.
Men nä, det blir ju inte så, som vi vet.
Och jag tycker det är så trist.

A ja, det är som det är.
Skyller på Instagram (tyvärr!) som är så himla enkelt.
Och nej, det är väl inte mycket svårare att blogga egentligen

Idag är det i alla fall fredaaaaaaaa’! Tjihoo vad skönt det ääär!
Alltid, alltid, alltid.
Oavsett jobb eller inte kan jag säga att det är fredagen som är det absolut bästa. Tycker jag. Hela helgen framför sig. Och fredagskväll. Då man inte behöver lägga sig klockan 21 eller 22. (Joo, jag somnar vid den tiden nu för tiden, sug på den ni som känner mig. 😉 )
Idag var jag dessutom helt själv på jobbet. HELA dagen! A men skojar ni att jag poppade radion på volym 32 istället för mellan 6-14? Och sjöng hööögt till Samir & Victor, haha! Man får passa på när katten (& resten av de som huserar där) är borta! 😉 😉 😀

Lite bilder från veckan:

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s