What a day!

Alltså, shit vilken dag!
I morse kändes det lugnt och fint på kontoret. Bara jag och chefen på plats. Han satt i flera telefonmöten och jag pysslade på med lite av varje. Utskrifter till månadens bokföring, svarade på olika mail, administrerade en hemsida, scannade diverse prylar, beställde toner till skrivaren, sorterade papper på hög…
Tänkte sen när chefen skulle iväg på möte i stan att det verkade bli en ganska lugn dag. Så kanske skulle jag kunna fortsätta med sorteringen av mina högar, fixa lite nya pärmar och så…

Ha! Yeah right! Då började det.
Förvirrad kund ringde, fastighetsperson som inte var nöjd, upprörd person ringde, får höra att en av våra hemsidor ligger nere (som den ALDRIG brukar göra, men gör såklart idag när ny samarbetsperson går in och ska titta på olika saker), lunchen smakade så illa (köpte en filodegspaj med lax, never again! Köp den INTE!) att jag slängde den efter tre tuggor och la en ny i micron… Sen ringde chefen och var stressad till ett möte och bad mig gå in i ett system jag aldrig varit inne i förut, för att kolla ett telefonnummer. (Gick ju bra såklart, men jag har fasen svårt för uppstressade situationer & personer, NOT min grej…)

Ja men visst vilken galen dag det blev, och timmarna bara flög… Och nu är klockan två!!

Crazy stuff!

Nu tackar jag i alla fall Mannerström för en god lunch (pannbiff med potatisgratäng) och Loka för en god ny smak (passionsfrukt & citron) och går fanimej och tar en cig på detta. Puh! Är inte van vid sån här action på kontoret, haha!

Det började dock med att jag trodde att jag var synsk… 😉

För när jag vaknade på natten och kissade (alltid…) hade jag förmodligen drömt om mitt gamla Åhlle. Vilket resulterade i att jag kom att tänka på när jag jobbade på media (papper, skivor, film, böcker, foto) med alla killar. Och jag var den enda tjejen ett tag. Jag & fyra snubbar. (BÄSTA jobbgrejen för övrigt! Att jobba med killar. Alltid. No drama liksom.)
Hur som helst. Då kom jag att tänka på att Jens (som bara jobbade hos oss typ ett halvår-år) var den enda som var gift och hade barn. När jag tänker efter så var han nog vid den tiden den enda som inte var singel, hahaha!
A ja, det jag skulle komma till var att jag har honom på FB och Instagram, där han är helt oaktiv på FB, och på Instagram lägger ut gamla vinyler han ska spela när han DJ:ar.
Och jag tänkte helt spontant: Undrar hur gammalt hans barn är (visste inte ens könet, haha) och om han fått några fler idag.

På morgonen lägger han ut en fin målning som hans dotter gjort.

Samma natt tänker jag av någon anledning helt random på terrorhotet i vårt land. Som så läskigt höjdes efter Paris-dåden. ”Undrar om det sänks någon gång, och NÄR?”

Morgonen efter läser jag på Aftonbladet att de just sänkts…
GOOD NEWS by the way! ♥ 

IMG_20160302_150222
Och så lite kontorsporr a’ la 80-tal… (Jaaaa! Jag är en sucker för kontorsmaterial, papper & pennor, ingen nyhet för de som vet… 😉 😀 )
IMG_20160302_152348
Efter den där galna dagen var jag värd mitt livs första Village Candle kände jag. Vi har en blomsteraffär (än så länge… usch, det är så hemskt hur alla bara försvinner från vårt lilla centrum. 😥  )
Hur som helst, så såg jag att de hade 50% på Village Candle för någon vecka sedan och nu när jag hade tid mellan ett par bussar så passade jag på.
Det roliga var att jag först luktade på typ 5 småljus och inte riktigt föll för något. Sen kollade jag in de större ljusen. Men pallade inte att slänga in snoken i dem alla.
Men så stod en ensam själ där och bara längtade efter mig, som gjort för mig!
”Walk on the beach”… ♥
Jag luktade inte ens på det förrän jag kom hem!
First impression laaaast, som de sa i den gamla reklamfilmen. 😉 😉
Oooh ja! Det är en DRÖM! Iaf i otänt tillstånd. 😉 😀
IMG_20160302_182846
Sen var jag såklart värd vårens första tulipipper en dag som denna!
Billiga, svenska och fina på Lidl, så så fick det bli. ♥
IMG_20160302_193425
 sig-151106-36

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s