Stjärntorsdag

I morse sa jag fel och sa stjärntorsdag istället för skärtorsdag. Det tyckte jag lät så mysigt så det heter denna dag från och med nu. ♥

Dagen började bra. Jag kände mig utvilad och ville inte ens sova på bussen (haha, det är ett tydligt tecken på att jag är utvilad), men så somnade jag ju också 21 igår. Så gött.
Innan det såg vi säsongsavslutningen av ‘The Mentalist’, ååh så fint det var! ♥ ♥ ♥
Sen hade jag tänkt att se Mästerkockarna på Play efter det, men jag var för trött och somnade hellre tidigare. Så värt det!

Men åter till dagen, som började bra.
Jag hade 2 timmar och 45 minuter att göra på jobbet, så det var med lätta steg jag traskade i morse. Roligt men mycket jobb att göra. Och ett par kunder skulle komma till kontoret och hämta ut ett par beställningar.
8:30-11 var de sagda tiderna till kunderna. Den första kom innan 9, det gillar vi. Gillar mindre den andra som dök upp kl. 10:56… Vilket jag redan från igår kände på mig… Trevlig kund, men som ville prata om allt, prova allt, och prata lite till, och prova lite till och prata lite till… Okej… ‘Vi har öppet 8:30-11’, eller hur var det nu? Kl. 11:42 gick han…! Jättetrevlig (och jag med ska tilläggas!) och han köpte dubbelt upp mot vad han skulle ha gjort, men vafaaan, har man öppet till 11 provar man inte kläder och babblar i 45 minuter… A ja.

Efter det var det hemåt som gällde. Mot påskledighet efter lite handling.
Men t-baneresan orkar jag inte ens redogöra… Mötte upp K vid Zinken och kände då att det var nära en ‘Falling Down’ a’la Michael Douglas. Shit alltså, vilken pärs.
Men kom hem till slut. För en gångs skull skönt att komma till Norsan mitt på dagen. Tomt och ödsligt. Space. (Det var det dåligt med på tricken kan tilläggas) Hem och vända och sen till ICA för lite handling. Snaps och lite annat smått och gott inhandlades även på Gröna Lyktan som K kallar det. 😉
Så, nu är vi redo för påsk.
Så när som på att det måste städas lite, fixas lite, pyntas lite, fixas lite köttbullar osv… zzzzz…

Men först: En lååååååååååååång fredag.
Och då, då gör man INGENTING. Tror inte sambon håller med, men vi får väl se…

Hur som helst, 4 dagars ledighet kvar nu, och det är fanimej 100% mer än vanligt, bara en sån sak! 😉 😀

Puss på er & Glad Påsk om jag missar att säga det igen. ♥

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s