ROSA ONSDAG – ÖNSKETEMA – Vad vill du se? :)

Hej där!

Nu vet jag ju inte om du gillar just mina rosa onsdagar så mycket när du kikar in här. Men jag tänkte ändå försöka mig på att höra efter om du har något önsketema i rosa? När jag letade efter alla hundratals bilder och förinställde alla årets (japp! 😉 ) inlägg för någon vecka sedan så hade jag en lucka på en onsdag, som jag lämnade öppen för att höra efter om du har några önskemål jag kan kolla in och kanske lägga upp? 😀 😀

Jag kör ju mycket vad jag själv faller för på Pinterest, så det blir mycket citat, inredning, godsaker, dörrar, kläder, väskor och så. Och mycket samma teman som återkommer… Så det vore kul med lite idéer på tema från dig!
Så kom igen nu allihop! Pia, Anki, Syster (det är inte svårt att kommentera! 😉 😀 ), Blomman, Millan, Monica?

Tack på förhand! 🙂 ♥

SIGN-5

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s