Farliga kontakter & pappas rakpermanent

haha! Där måste jag ändå fått till den klatschigaste rubriken EVER! 😀 😀 😀

Hur som helst.

Idag upptäckte jag (nä, det var inte just idag, men idag insåg jag att det verkligen är kört!) att jag inte kan använda min ladd-sladd till mobilen mer på jobbet, för den är livsfarlig! Är så jäkla rädd för el. El, vatten, el+vatten (=DÖ), eld och sånna farligheter alltså… Inget att leka med.
SÅ. Den åker i sopen på måndag!
IMG_20160803_113120

Annars då?

Jo vars. Åt en härlig köttfärssås härom dagen som jag åt resterna av idag, mums som fan var det! (MIN egen köttfärssås är den bästa, för den har min moster lärt mig! 😉 )
IMG_20160731_173653

Och ja just det, ni kanske undrar över pappas rakpermanent?
Okej, så här är det. Att pappa rakpermanentade sig en gång, el. fler? haha, ingen aning, måste fråga mamma. Hur som.
Jag FÖRSTÅR HONOM!!

När jag var 8-10-12-14-16 så ville jag inget hellre än att ha något annat än mitt raaaaaka hår… suck vad rakt och trist det var.
Så rakt att jag permanentade det vid ett flertal tillfällen.
Idag har mer än en frisör frågat om det är mina egna lockar, eller permanentat?! hahaha! 😀
Men alltså, pappa, vafaaaaaan, varför ger du tillbaks dina lockar till mig nu då? 😉 😉
Det började locka till sig liiiite i skallen vid 25, men efter 35 har det bara blivit krulligare för varje dag, hehe. Men NU?!! For real?!! Jag förstår att du rakpentade dig pappa! Det är ASJOBBIGT att ha krulligt hår, man ser ju fan ut som en tant!

Eller vad sägs om detta uppvaknings-rufs? Någon som vill byta, anybody? Nä, tänkte väl inte det…
Ingen ideal-frilla när man brukar vilja ha håret i STRAM tofs kan tilläggas… hahaha! 😀

IMG_20160801_061336

PS. Drömde i natt att jag var typ kidnappad av en pimp… Som min gamla kollega M redan jobbat med ett tag. Och när han viskade till henne (som jag hörde) att jag måste nog börja ha sex med honom nu, så sa jag åt honom att jag hade faktiskt fixat ett riktigt jobb nu, så hejdå.
Men nej du, till honom sa man inte hejdå… (Han såg för övrigt ut som ‘Sudden’ i G.) Så han började förfölja mig med sin bil…
Usch! Läskig dröm. Men som tur var vaknade jag. 🙂

sig-151106-7

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s