Skapa nytt

Det jag älskar med WordPress (som jag använder för bloggen, om ngn missat det) är att det i min redigeringsvy står ‘skapa nytt’ för att göra ett nytt inlägg.
Inte bara ‘nytt inlägg’ eller annat.
‘Skapa’ känns så mycket mer i mig.

Har nostalgitrippat lite igår kväll bland gamla inlägg. Och som jag alltid säger, så tycker jag att jag lät roligare, mer filosofisk… eller bara MER förr.
Men om jag alltid upprepar det, så måste det ju betyda att jag ändå skriver mycket som jag gillar hela tiden, och rätt bra, enligt mig själv, inte sant? 😀
Precis!

Så. Jag kör på. Jag skaaa försöka (mest för min egen skull, men lite för din också 😉 ) att skriva lite oftare. För det är ju ändå roligare för oss båda.

Om du är nyfiken så hittade jag ett inlägg från maj förra året som jag gillade mycket. HÄR hittar du det.

Puss och kram på er, och nu ska jag leverera en gammal bild känner jag… 😉

This is it! Jul hos mormor & morfar. I likadana pyjamasar. Kan dock omöjligt vara julen 1980 som det står på kortet, då vi var där 1981. Hur som, jag var 9, syster 11. :) Kärlek alltså. Lisa, du är rustad, med handskar, öronmuffar OCH mormors (?) morgonrock?! HAHA! ÄLSKAR denna bild! SÅ vi! Vi spexade så gärna på bilder! :D
This is it! Jul hos mormor & morfar. I likadana pyjamasar. Kan dock omöjligt vara julen 1980 som det står på kortet, det måste vara 1981, då vi har samma pyjamasar på London-korten från samma år. Hur som, jag var 9, syster 11. 🙂 Kärlek alltså. Lisa, du är rustad, med handskar, öronmuffar OCH mormors (?) morgonrock?! HAHA! ÄLSKAR denna bild! SÅ vi! Vi spexade så gärna på bilder! 😀

haha, observera att hallen bakom ser ut att vara klockrent 1800-tal typ… Sjukt roligt!

Sån jävla KULT-bild!
Blir en Instagram:are på den här, så syster hänger med också. 😉 ♥

sig-151106-7

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s