En sån där dag…

när man inte riktigt vet vilket musikhumör man är på egentligen.
Har nu gått igenom följande på Spotify: Madonna – ‘You can dance’ (en remixplatta från 80-talet), Hair – Soundtrack (en av mina filmfavoriter genom alla tider), Lenny Kravitz (nja, det blev bara ett par toner innan jag kände att det var fel för mitt humör), Christer Sjögren – ‘Andliga sånger’ (japp, älskar dem! Ja inte alla, men flera i alla fall. Kanske var jag religiös i mitt tidigare liv? Vem vet. 😉 ) ,  Boney M – ‘Take the heat off me’ (sjukt bra platta! Såg dem förresten live 88 på Kanarieöarna, Puerto Rico. Det var en fantastisk upplevelse när de helt plötsligt dansade på borden framför oss!) och nu är jag inne på Yazoo – ‘You and me both’…

Men jag vet inte om det är det här jag är sugen på heller…
Jag vill ha något med lite fart men känner mig lite mätt på allt.
Både det gamla (skitbra!) som jag har i oändliga listor och ännu mer på de nya listorna som finns på Spotify.

Musik alltså.
Eller humör snarare… 😉

sig-151106-21

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s