Nattens drömmar…

var rätt sjuka. Och hade ingen sens någonstans.

 • Hur som, så här var det iaf:Jag och en killkompis (kallad Blomman) brukar skämta om att min lillfinger-nagel alltid är så lång (då det är den enda som inte går av när man jobbar). Och numer när vi inte jobbar tillsammans längre så brukar vi skämta om att den är lång när vi inte setts på länge (vill tillägga här att vi pratar ca EN cm max!)
  Men i min dröm, där inte ens Blomman var med, så var min lillfinger-nagel så lång att jag själv tyckte det var dags att klippa den. Var lite stolt (OBS! I drömmen!) över att den blivit så lång, så jag var tvungen att mäta den när jag klippt av den…
  Den var NITTON (19) cm! Och jag minns exakt hur den såg ut i drömmen… Alltså, så pass jävla sjukt.

A ja, jag tar det som ett tecken på att jag och Blomman måste ses snart! ♥

 • Drömde sedan om en sjuk middag på restaurang. Det var jag, min gamla kollega Per, Russel Brand och någon tjej (någon jag känner, men som dröm-sömnen fått mig att glömma). Hur som helst. Det var mycket märkliga omständigheter. Som att alla hade mörkblått hår, inklusive oss alla.
  Och att toaletterna var så små att man fick sitta på sniskan för att kunna kissa, haha!
  Russel såg ungefär ut som på denna bild, fast lite gladare, och med mörkblått hår, förstås. 😀
Bildkälla: www.inquisitr.com
Bildkälla: http://www.inquisitr.com
 • Sen drömde jag också om min fd bästa vän (lång historia, som kanske sagt, vi tar det en annan gång) Vi var iaf på samma tillställning, eller nej, det var ingen tillställning, det var mer ett läger där man var tvungen att bo ihop i flera dagar typ. Och hon började tjafsa med mig direkt…

Drömmar alltså, say no more… 😉

sig-151106-25

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s