Några av de bästa saker jag gjort i mitt liv

  1. Få dåliga betyg i 9:an, så jag var tvungen att jobba upp dem (jo man gjorde så förr, vet iofs inte hur det funkar nu…) ett år genom att jobba. Då fick man iaf typ 0,5 per månad eller nåt sånt.
  2. Välja rätt linje (heter väl program nu) på gymnasiet, Handel- & Kontor. Precis det jag ville jobba inom! Och det blev så bäst i och med att jag jobbat ett år innan. Var hungrig på skola igen. Och hade så obeskrivligt roligt de 2 åren. ♥
  3. Valt rätt föräldrar. 😉
  4. Söka jobb på Åhléns i mitt ABC-centrum (Googla! 😉 ) Vällingby, och få det. =) Mina 15 år där är inget jag ångrar en dag av, trots blod, svett & tårar, bokstavligen. Vänner för livet och tusen och åter tusen ljuva och bitterljuva minnen.
  5. Sluta jobba på Åhléns VH423. Det var dags. Även om vägen varit lång och snårig efter det så var det värt varenda dag och vånda. Och jag skulle heller aldrig jobbat på andra roliga ställen som Vattenfall, Transportstyrelsen, Vi-butiken i Solna, Skatteverket, Huddinge Kommun & där jag är nu om det inte vore för det heller. Och fått ytterligare vänner för livet. Shit vad tacksam jag är för mina vänner och erfarenheter genom åren alltså!
  6. Att jag började plugga igen 2012. Visserligen ’bara’ en halvårsutbildning, men ändå. Jag var livrädd första dagen, men oj så kul det blev! Och återigen en erfarenhet rikare. Och klokare inom bokföring dessutom! (Det skulle min ekonomilärare Calle ha sett! Blev till och med topp i klassen faktiskt.) 
  7. Att våga gå på ’intervjun’ till en reklambyrå, som gällde en praktikplats i gymnasiet. Vilket härligt halvår! Synd att jag senare tackade nej till jobberbjudandet från samma ställe dock… (Men det kommer på nästa lista. 😉 )

 

sig-151106-10

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s