När regnet var där jag inte var

Åkte den vanliga turen med bussen från hoodsen, som avslutas med en tur över Västerbron från söder till Kungsholmen. När vi åkt halva Västerbron upptäckte jag den våta marken. Och likaså när jag klev av vid Fridhemsplan. Men fick jag uppleva eller se ens en endaste droppe? Icket! FAN!

Snälla högre makt: GE MIG REGN!
Jag behöver det.

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s