Julkort 2016

Som jag har tänkt och planerat inför årets julkort. Eller mest tänkt kanske, haha! Kollat inspiration sedan typ augusti. Sambon trodde jag blivit knäpp. Har för övrigt lyssnat på julmusik lika länge. 😉 Nope, jag har inte tröttnat.

Jag har hittat ett sååå fint julkort på Pinterest som jag tänkte försöka mig på. Det var sobert och stilrent men ändå annorlunda. Men det ‘enkla’ är oftast det svåra när det gäller pyssel har jag lärt mig. Och det var många ‘ingredienser’ som behövdes, och svårt att hitta allt på ett ställe. Så det blev väldigt ‘meckigt’, och då lessnade jag. Gjorde om planen.

Nya planen blev återigen ‘färdiga-mallar-kort’som jag använt flera gånger. Det finns ju så många fina mallar nu för tiden och det blir ändå personligt när man lägger till egen text samt ett foto eller fler tycker jag. Men jag har inte kommit till skott där heller. Och trots att jag hittat en kod med 50% rabatt så blir det rätt mycket pengar när man skickar ca 40 julkort varje år… (Japp, sån är jag och så kommer jag att förbli, älskar att skicka julkort)

Så häromveckan såg jag sånna där ‘1kr-kort om du köper 10 eller fler’ i vårt lilla centrum. Och tänkte ”Nu ska jag vara ekonomisk! Nu kör vi!”
Och när ja väl bestämt mig och gick tillbaks för att köpa dem hade de stängt. Suck.
Men, ett tecken, såklart. 😉
Igår fick jag återigen ett erbjudande om 50% på julkort på min favoritsida… hmm… kanske ska köra där ändå? 🙂
Men nope, så blev det inte. För idag när jag var inne på Coop och för övrigt hittade världens finaste julpapper, så hittade jag också vanliga hederliga gamla julkort till ett bra pris. Och kom på att jag ju faktiskt kan pimpa dem liiite i alla fall. För även om jag älskar att få jukort, med minsta lilla signatur på, så är det ändå lite roligare att få något extra eller annorlunda eller arbetat. That’s me och så är det bara.
Så, nu är jag nöjd.
Och ‘pimpningen’ är också beställd. Från ett helt nytt ställe. Så jag hoppas det blir bra.
Roligt var också sen när jag skulle köpa julfrimärken i kundtjänst och frågar om de har julfrimärken… och ‘jag skulle vilja ha sex stycken’.
Varpå hon tar fram dem och tittar på ett häfte (med 10, as usual) och säger:
”Oj, nu har de bara kommit såhär”
– Ja? Hur tänkte du? säger jag och undrar om det någonsin (eller i alla fall de senaste 20 åren typ) funnits julfrimärken på rulle?
Hon tittar på häftena igen och hinner inte svara innan jag säger:
– Jag tar gärna 6 häften! 🙂
”Jaha! Ja men då så! 🙂 ”
haha, hör att hon är chockad.
Nog om julkort, nu måste jag inhandla julisar på nätet!
Sambon är väldigt in-to ‘Black Friday’, men jag har inte tänkt att handla sånna saker direkt.
Jag söker det jag ska ha, är det rabatt på dem blir jag glad, orkar inte jaga ‘black-friday’-prylar då jag inte ska köpa så dyra saker.
Men desto fler paket från mig! 😀 (Y) 😀
Och i helgen ska det nog slås in lite julisar. Wiiieeeee!
Fan vad jag älskar julstök!  ♥  ♥  ♥
Puss på er!
sign-151106-35
 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s