Tusen tack alla tomtar!

Vilken JUL!
♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Vi börjar här:
Vilken julafton! Så mycket klappar, god mat, mys och mååånga skratt till framför allt presenten från syster till K; ‘XXX’. Vi skrattade så vi dog åt frågorna ibland så vi knappt fick luft.
Kort beskrivet är det så att man ska svara fel/tvärtom på alla frågor. Och fort! Inte helt lätt skulle det visa sig. Kul det också. Men frågorna alltså… hahahaha, så störda att vi tror de som skrev de rökt på när de komponerade dem. 😉

Kalle Anka såg jag mer än halva av i år iaf, det var fint. ♥
Sen blev det mat. Och oj så gott det var. Systers Jansson var grymt poppis, jag gillar ju dock inte Jansson. Men vi hade alla andra klassiker till bords så det gjorde mig inget. Inledningen av måltiden är alltid en ‘Benke-macka’ (=Knäckebröd med en laxskiva. Vi föredrar kallrökt, men det funkar nog med gravad också gissar jag. Och så på med en massa nymalen svartpeppar på det. Mums!)
Lite sill, gräddfil, rödlök, potatis. Sen (mina egna) köttbullar (som jag själv alltid tycker blir för torra, men alla andra gillar dem, så det är ju bra. 😉 ), och de bästa prinskorvarna i världen: Delade Solnakorvar! (Kryddiga och goda som f-n, inga mesiga och smaklösa ‘prinskorvar’ som finns att köpa. HETT TIPS i år igen!) Och så skinka, såklart. Götti götti.
Toppat med Gustavskorv från Dalarna samt lite ungeskt korv (nej, inte PICK denna gång).
Och lite ägghalvor med majjo och svart kaviar.
Götti helt enkelt!

Och jag fick en helt bunt med magiska klappar. Ja jösses vad klappar vi hade i år. Men jag tänker inte hävda att vi sagt: ”I år köper vi inte så mycket” i alla fall. Nope, för jag och mamma ääälskar klappar. Och syster to för den delen. Och K också innerst inne tror jag minsann. 😉
De behöver inte vara dyra, men gärna många. 🙂 Herregud, är man prinsessa så är man? 😉

Jag fick så himla mycket fint.
Fina kläder (en jätteskön myströja och två superfina koftor), strumpor, värmehjärta, sprayfärger (to do paitings), nya trådlösa (!) hörlurar, två favoritparfymer (japp, gammal favorit och ännu äldre nostalgifavorit), touch-screen-vantar, en fin lysande guldstjärna på fot, värmande strumpbyxor/långkallingar mm.

Det var som sagt en jättefin julafton med syster, mamma och K.

På annandag jul, min farfars födelsedag, åkte vi till Säter och K:s föräldrar.
Mys as usual.
Man får så mycket mys och mat att man storknar, haha!
Men det är så mycket hjärta där.
Vi åt, drack, tittade på TV, babblade, såg mysiga filmer och serier, åt och mös lite till. 🙂 ♥

Där fick vi också ett superfint bäddset (i vit-och-marinblå-randigt) och jag fick en deckarbok! 🙂
Och förutom allt ovan svängde vi även över till svågern (K:s bror) och lagade och åt tacos och babblade en massa. Det var najs, inte ofta vi ser honom. 🙂

Så: Julen?
Jäkligt najs måste jag säga.

Och här kommer några helt random julbilder:

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

2 reaktioner på ”Tusen tack alla tomtar!

  • Hej Anna,
   Det är ett litet plasthjärta där man ska klicka på en liten grej inuti och så ska det bli varmt. Sen sa min syster att man måste värma upp dem i varmt vatten för att få dem varma sen igen, men jag har inte provat det ännu. Jag har inte riktigt förstått vad man ska ha dem till, haha. Mamma sa att man kan ha det i vantarna, men det verkar knöligt. Fast kanske borde jag ta med det till nya kontoret som är iskallt och sitta och värma händerna på. 😀 Vad har du använt ditt/dina till?

   Tack för kommentar förresten, blir så glad!
   Och trevlig helg!

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s