Det är i bloggen man märker hur fort dagarna går

Jag brukar i dessa väntans dagar (väntar på den sista november, förklaring kommer senare) tycka att dagarna verkligen kryper fram och går såååå långsamt. Men jag ska påminna mig själv om att gå in i bloggen då, för att se hur många dagar som gått och mycket jag missat att lägga in av Pinterest-favvisar eller bloggat i övrigt… 😉 😉

Just ikväll har jag som tur är en massa tid till just det. 😀 Så snart blir det lite uppdateringar av både Pinterest-favvisar och annat. Och så gick det såklart inte att länka, något ska alltid strula, det är liksom min lott här i livet… 😉

Här hittar ni Pinterest-favvisarna i alla fall: https://solnakullan.wordpress.com/category/pinterest-favvisar/

Puss så länge!

PLU

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s