Madonna-feber

Det där med musik går ju i vågor. Ena dagen älskar man att lyssna på något som en annan dag/tid inte alls tilltalar en. Visst är det förunderligt hur humöret och känslan man har för tillfället spelar in egentligen?

I flera veckor har jag haft Pernilla (Wahlgren)-feber här hemma. Jag snackar hennes gamla plattor från sent 80-tal. SÅ jäkla bra! Och så mycket minnen! I love it! Och hon har en jäkla pipa ändå alltså.

Just nu har jag kommit in i en ny Madonna-feber. Går igenom och varvar en massa av alla hennes plattor på Spotify. Och ja, det äldsta är bättre än det nya, as usual typ. 😉 (Ibland är jag visst inte 20 längre. Eller just det, det är ju det jag är då ju, haha! Alltid 20! 😉 😀 😀 😀 )

Några all-time-Madonna-favvisar a’la Solnakullan: (Inte så konstigt att den är såå extra grym när Lenny varit med. 😉 )

Justify My Love” är en låt framförd av den amerikanska popartisten Madonna, utgiven på hennes samlingsalbum The Immaculate Collection samt på singel den 6 november 1990. Den skrevs av Lenny Kravitz och Ingrid Chavez med ytterligare text av Madonna.”

Källa Wikipedia.

Har hur mycket som helst att skriva om alla låtar och minnena till dem, då Madonna varit min husgudinna sedan min ungdom. Men WordPress är asjobbigt nu och strular, så det är supersvårt att ens skriva ordentligt och lägga in länkar osv. Så jag får återkomma med det.

Måste nog starta om datorn och se om det hjälper.

Puss så länge!

PLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s