I had a friend

Japp, nu blir det personligt, fullt av minnen…

Hon var, liksom jag, full av känslor, eller som många säger ”en känslo-människa”.
Säger som Mia Skäringer: ”Det är ju så jävla illa med mycket känslor, eller!!?”

Så varför skriver jag just detta just nu?
1. Jag lyssnar på INXS, ett av hennes absoluta favoritband.
2. Jag saknar henne, men kan inte ta kontakt pga olika orsaker.

När Michael Hutchence (sångaren i INXS) tagit livet av sig, och jag läst det på text-TV (japp! Det var innan INTERNET kära vänner, sug på den!) och ringer upp henne på jobbet… Mamma Mia, hon blev helt utom sig stackarn. Hon var tvungen att gå ifrån jobbet så ledsen och bedrövad hon blev.
Nu kanske det låter som att jag förringar det här. Nej då. Jag skriver bara som det var.

Det jag däremot tänker på nu, är att jag undrar hur hon reagerade när hennes andra stora idol George Michael dog. (Då jag själv dog en smula) För då kunde jag inte vara där, då vi inte finns i varandras liv på det sättet längre. Och ja, det är ett val jag själv gjort. Men det utesluter inte att jag saknar henne hundra gånger om ibland. Ibland varje dag. Ibland kan det gå veckor. Men ofta finns det någon liten låt, en röst på TV, film eller radio, något uttalande, något sagt eller läst som jag skulle ha velat dela med mig, som bara hon hade förstått…
”När händerna på nummerskivan bränns” som Carola sjöng… 😉
”Ja men riiiiiiing då!” säger och/eller tänker du.

Tack för omtanken, men så lätt är det inte.
Få vet historien, de närmsta vet, det räcker.
Och nej, jag kommer inte att ringa.
Jag skulle däremot kunna skriva en mindre roman om och till henne, men det är en helt annan historia.

Men tills dess, må våra 20 underbara härliga och helt oförglömliga år tillsammans vila i frid med de minnen vi har ihop.
Jag glömmer aldrig de åren, jag värderar de högt som fan, och TACK kära DU för allt, fast jag vet att du inte alls läser här.

PLU.

PS. Att jag nu hör ‘Liberian Girl’ med Michael Jackson i mina lurar är bara för komiskt… Och bara DU skulle förstå…

PS2! Vad fan är oddsen? Jag googlade hans (Michael Hutchence) namn för att kolla att jag stavade det rätt, men sen kollade jag inte mer på den googlingen förrän en kvart senare när jag skulle stänga ner den fliken i datorn… Och då står det att han dog den 22 november (när jag skrev detta!) för exakt 20 år sedan…! Alltså, det är fan crazy… Tecken, tecken.
Jag kanske ska ringa DIG ändå? haha.
A ja, skumt i alla fall, var bara tvungen att lägga till det.

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s