2017 – En reflektion

2017 var året då jag…

– Den 16 september kunde säga att jag inte rökt en cig på 1 år (och den 5 november kunde säga att jag inte tagit ett bloss till på ett helt år!)

– Bestämde mig för att ta tag i först sötsuget/frosseriet (den 1 augusti).
Och i början av oktober gick med i VV (ViktVäktarna) för 3:e ggn i mitt liv.
Det går sakta men säkert framåt. Jag är som alltid dålig på att registrera, men har redan ett helt nytt tänk. Bara man lär sig hur mycket points vissa saker ger så tänker man helt annorlunda och håller igen.
Steg 2 i denna resa: 2018, det är fanimej MITT år!

– Började dricka mycket mer vatten än någonsin tidigare i mitt liv. Även det har gett resultat. Och så känns det bra. Och är ganska gott (oftast), om man får dricka ett favorit-bubbelvatten. Fast ibland är kranvattnet det godaste också.
Jag saknar sällan läsk eller saft, men ibland har det gått upp och ner med det också, såklart. Så lite läsk blir det, ibland, inte alls ofta. Men att få klunka några klunkar Cola helt ohejdat kan göra en hel dag idag. För bara ett halvår sedan kunde en hel dag (och många dagar!) bestå av myyycket Cola! Och inte bara det. Utan även chips, dip, choklad, kakor mm till det i tillägg.
Idag kan jag, på riktigt, njuta av en bit choklad och sedan få nog av det.
2018 måste det dock bli skärpning med socker igen.

– Sjöng julsånger till levande piano för första gången på… Tusen år? Såå mysigt! (På julafton!)

– Till mitt STORA förtret upptäckte att jag inte skulle bli en av de enda i min släkt (ALLA har brillor!) som inte behövde brillor av ngt slag. 😦 Jag tror (och HOPPAS!) på att det bara är läsisar jag behöver, K tror att jag behöver glajjor jämt. Jag hoppas han har fel. (PS. Min bror har inte heller brillor kom jag på. Men vi är typ de enda. Alla anda har det, och har fått det rätt tidigt allihop.)

– Flyttade med mitt jobb via tre olika adresser (jobbat på fyra inom loppet av 2 mån), varav den senaste var ‘way-out’, vilket också blev droppen som fick bägaren att rinna över för mig, och jag blev tack och lov uppsagd. SÅ JÄKLA SKÖNT. Men jobbigt också såklart. På många sätt.
Men vi får hoppas det löser sig.

– Blev FASTER till Ellen! Ellen Karamellen! Som jag tyvärr inte träffat än pga diverse omständigheter. Men det blir det ändring på 2018. Hon är så himlans söt!

– Fortfarande drömde om mitt gamla Åhlle ca en gång i veckan i snitt.
Å är fan i mitt DNA numer. 😉

– Blev ännu ödmjukare inför livet (läs livrädd), då svärfar var nära andra sidan. Men som en Superman reste sig och än är med oss, stronger than ever!

– Ändå gick ner 7,5 kg, fast det bara känns som 2, och inte ens syns än speciellt mycket. Vilket bara betyder att jag måste steppa upp nästa år. Jo, så är det bara.

– Bestämde mig för att göra vad jag vill med min frilla, och har en plan för det. Snart är det klippt, det finns ingen annan väg. (HATAR mitt risiga jävla hår!)

– Målade mina naglar svarta för första ggn i mitt liv, and I LOVE IT!

– Började prenumerera på ‘stationary’ från England, ‘post by Katie Leamon’. Typ det bästa jag gjort på 158 år. Att få ett wellpapp-paket i brevlådan en gång i månaden är det mysigaste, härligaste och mest underbara på sååå länge!
Jag ÄLSKAR Katie Leamon!

– Blev torsk på några serier via streaming.
Vi knarkade ‘Californication’ och jag grät typ när det var slut. Ville se om den direkt, men det ville inte K, haha. Så får väl göra det själv helt enkelt.
Föll också för ‘Shooter’ med hunkiga Ryan Philippe och Riverdale, som tydligen är baserad på serien ‘Acke’. Och lustigt nog var den enda serietidning jag läste som liten, men minns inte en enda karaktär.
‘Riverdale’ är hur som helst GULD! Älskar’t!
Och ‘Designated Survivor’ är också grymt bra!
Se dessa om ni inte redan gjort det!
Spänning, drama och kärlek utlovas! 😀 😀

– Fick ha ett kontor på söder i 1 månad och 12 dagar. Bästa kontorsadressen ever! Jag förstod att det var för bra för att vara sant, men jag njöööt av dessa dagar och glömmer dem aldrig.

– Pratade med min käre farbror i telefon i 2 timmar en kväll, och fick veta allt möjligt roligt om släkten. Grymt kul samtal!

– Fick en bättre kontakt med min bror än på många år. Eller nej, fel sagt. Inte bättre, för den har aldrig varit dålig. Men en stadigare och tätare kontakt. Tack vare Ellen Karamellen.

– Slutade att frossa och började tänka. FETT (hö hö) smart! Bättre sent än aldrig. Enough is enough!

– Var på en hemlig företagsfest i västra Sverige som var sjukt rolig, och fick mig till ett nyblivit Alcazar-fan! SÅ jäkla duktiga och bra!

– Fortfarande längtade efter de nära och kära som sitter och dinglar med benen på molnen. SHIT vad saknade ni är!

– Bestämde; Att 2018 ÄR mitt år. Det bara är så. För det kan inte bli på något annat sätt.
2017 förde med sig nya och bra saker och tankar, men det var bara början.
En startsträcka inför 2018. MITT BÄSTA ÅR, av de alla som komma skall! 😀

– Happy New Year på er kära läsare! Och hoppas ni också får det där fantastiska nya året som jag gett mig f-n på att jag ska ha!
Och tack för att ni står ut med en blogg som är svajig. Bättring önskas från och av och till mig själv gällande den punkten. 😉 😉 🙂

 

 

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s