EN LISTA I FEBRUARI – DAG 14 – EN FAVORITBILD JAG SJÄLV TAGIT

EN LISTA I FEBRUARI – DAG 14 – EN FAVORITBILD JAG SJÄLV TAGIT

Det blir utan tvekan den bild jag tog i mars 2012 på en brunnen här i hoodsen. Först tyckte jag det var pinsamt att gå fram och ta kort på den, så typiskt mig… Även om det var max 2 pers i närheten och de var inte ens nära typ, haha. Men är SÅ glad att jag gjorde det, för jag älskar verkligen den här bilden!
Nu står den ju för något väldigt sorgligt tidstypiskt från området såklart, men bilden är grymt bra hur som helst.

Också roligt att den är tagen med min absolut första smartphone, vilket var en Samsung Gio, där kameran endast hade 3,15 megapixel.
Förmodligen har appen som jag tagit den med; ‘RetroCamera’ räddat bilden lite också. Men faktum är att bilen var precis sådär härligt ljusblå, nästan lite lysande. Det var just det jag tyckte var så jäkla snyggt mot bakgrunden!

Skriv gärna en kommentar så blir jag superduperglad! =) Jag svarar här i kommentarsfältet så fort jag kan. Tack för att du läser min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s